Hava Durumu

Selçuk Türkoğlu'ndan iftar organizasyonuna eleştiri

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, AK Parti Teşkilatlarının iftar organizasyonlarının Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılmasını eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2022 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2022 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Selçuk Türkoğlu'ndan iftar organizasyonuna eleştiri

Türkoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın  Büyükşehir kanununun öngördüğü görev ve yetki sınırlarını aştığını vurguladı. Son olarak, AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı tarafından yapılan, “Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediğimiz iftarımıza tüm halkımız davetlidir” duyurusuyla, bu durumun belgelendiğini ifade eden Türkoğlu, “Başkan Aktaş, İktidar Partisi’nin iftar yemeklerinin faturasını Bursalılara hangi hak ve yetkiyle ödetiyor?” diye sordu.

BİR TEPKİ DE AKSU’DAN

AK Parti İlçe Yönetiminin düzenlediği iftar yemeğine Büyükşehir Belediyesi’nin sponsor olmasına bir tepki de CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu’dan geldi. Aksu, “Büyükşehir belediyeleri, tüm şehrin, o şehirde yaşayan herkesin belediyesidir. Bir iftar programı verilecekse o iftar programını belediye verir, isteyen herkes orada siyasi parti bayrağı olmaksızın eşit şekilde katılabilir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.