Hava Durumu

'Şener Şen bir korkak'

Yeşil Çam'ın eski emektarlarından Aydemir Akbaş Şener Şen'i eleştirdi. Akbaş "O'nu komedyen olarak görmüyorum. Bir şey yapmıyor, çünkü korkak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Şener Şen bir korkak'

Yeşilçam oyuncularından Aydemir Akbaş, komedi filmlerine ve komedyenlere ateş püskürdü. Oyuncu, "Şimdiki komedi filmlerini ve oyuncularını başarılı buluyor musunuz?" sorusuna, "Türkiye'de tam anlamıyla komedi diye bir şey yok. Hepsi cıvıklık ve sululuk... Şahan Gökbakar sadece sakal bırakıyor o kadar" dedi.

"BİR ADAMIN ARKASINA GİZLENMİŞ"

Bugüne kadar oynadığı projelerde genellikle yönetmen Yavuz Turgul'la çalışmayı tercih eden ve birçok ödüle layık görülen Şener Şen'le ilgili de konuşan Akbaş, "Şener Şen'i komedyen olarak görmüyorum. Fazla bir şey yapmıyor, çünkü korkak. Bir adamın arkasına girmiş ve o ne derse ayak uyduruyor" açıklamasını yaptı.

TEKRAR BİR ARAYA GELDİLER

Şener Şen ve Yavuz Turgul 7 yıl aradan sonra geçtiğimiz günlerde yeni bir projenin çekimlerine  başlamışlardı. TMC'nin yapımcılığındaki 'Yol Ayrımı' sinema filminde  ayrıca Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran ve Mert Fırat'ın da aralarında bulunduğu oyuncular rol alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.