Hava Durumu

Sevgilinizin gönlünü nasıl alacağınızı bilmiyor musunuz?

Hiçbir ilişkinin sorunsuz gitmediğini artık herkes biliyor. "Kavgalar ilişkinin tadı tuzudur" sözü doğru olsa da kimse sevgilisi veya eşiyle tartışmak istemez.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sevgilinizin gönlünü nasıl alacağınızı bilmiyor musunuz?

Sevgilinizle kavga ettiniz ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz... Bir nedenden dolayı tatsızlık çıktı ve birbirinizi kırdınız. Peki istenmeden yaşanan bu tartışmalar sonrası nasıl hareket etmemiz gerekiyor...

Reçetesi aslında o kadar karmaşık değil. Öncelikle bir tarafın alttan alıp arayı yumuşatması gerekiyor. Çünkü unutmayın ki anlık olarak herkes sinirlenebilir veya istemeden kırıcı olabilir. Siz onun samimiyetine ve sevgisine inanıyorsunuz.

Bu küslük neden daha fazla uzun sürsün ki... Bir demet papatya, sıcak bir mesaj (bu sadece seni seviyorum da olabilir) onun en sevdiği şiirlerden bir tanesi... Yani pahalı hediyelere, şaşalı gösterişlere gerek yok, serenat da yapmanız şart değil.

Bunların dışında özellikle kadınlar sürprizlere bayılır. O gelmeden güzel bir sofra hazırlayabilir, kapının tam karşısına onun göreceği şekilde bir not yapıştırabilirsiniz.

Sonrasında yapacağınız bir yürüyüş esnasında kendi adınıza özür dilediğinizde o da yaptığı hatayı anlayacak ve aradaki buzlar kısa sürede eriyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.