Hava Durumu

Bakan Tunç, o iddiaları yalanladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ve Hazreti Muhammed'e ilişkin soru sorulduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 17:48
Kaynak: İHA
Bakan Tunç, o iddiaları yalanladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı' kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaç çocuğu vardır? Hazreti Muhammed’in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının sorulduğu iddialarının gerçek olmadığını söyledi.

Bakan Tunç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Adalet Bakanlığımızın görevde yükselme sınavında 'Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaç çocuğu vardır? Hazreti Muhammed’in çocuklarının isimleri nelerdir?' sorularının sorulduğu iddiaları tamamen gerçek dışı ve büyük bir yalandır. Mülakatlarda bu yönde sorular kesinlikle sorulmamıştır. Bu iftirayı dillendirmek, siyaset malzemesi yapmak hiç kimseye yakışmaz. Yalan ve algılar üzerinden gündem oluşturmak ve dezenformasyondan medet ummak ahlaki değildir, siyasi etikle de bağdaşmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.