Hava Durumu

Siyaset 'sevgi kulübü' değildir

CHP Bursa Kadın Kolları'nda 8 Mayıs'ta istifa eden Fatoş Birinç ve ekibinin ardından, yeni bir ekip kurulması için çalışmalar devam ediyor. Parti yönetimine aday listesi veren tek kişi olan Pelin Çırpan yazarımız H.Gül Kolaylı'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Siyaset 'sevgi kulübü' değildir

Bursa CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatoş Birinç ve ekibinin 8 Mayıs'ta istifa etmesinin ardından,görev için Başkan Şadi Özdemir'e aday liste oluşturup teslim eden tek isim Pelin Çırpan  oldu.

Yazarımız H.Gül Kolaylı'ya önemli açıklamalarda bulunan Çırpan makam endişesi taşımadıklarını belirterek "Bizim liste verme sebebimiz, 'illa biz olalım' maksadı taşımıyor. Uzun zamandır Bursa gibi bir yerde bu kadroların kurulamaması bizi buna itti açıkçası.Kendi adıma, eski tartışmaları bitirmek için elimden geleni yapacağım, öncelikle birbirimize zarar vermemeyi öğrenmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Yapıcı eleştirilerden korkmadıklarını söyleyen Çırpan "Sorgulanmaktan hiçbir zaman korkmamalıyız. Burası sevgi kulübü değil, biz de dernek değiliz, siyasi parti bilincini hepimizin geliştirmesi gerekiyor" diye konuştu.

Çırpan'ın atandıktan sonraki planları ne?

Küskünlere ne mesajlar verdi?

Listesi kimlerden oluşuyor?

DEVAMI H.GÜL KOLAYLI'NIN YAZISINDA

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.