Hava Durumu

Ağıralioğlu'nun sözleri tepki çekti! "Neden insan diyelim?"

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun sosyal medyaya düşen videosu tepki çekti. Müslüman olmayanlar için ağır ifadeler kullanan Ağıralioğlu, "Biz Müslüman olmayan Türk'e, Türk demiyoruz. Kemali ile Türk demiyoruz. Müslüman olmayan Kürde niçin Kürt diyelim? niçin insan diyelim?" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2022 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2022 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ağıralioğlu'nun sözleri tepki çekti! "Neden insan diyelim?"

Sosyal medyaya düşen İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun görüntüleri, tepki çekti...

Müslüman olmayanlar için ağır ifadeler kullanan Ağıralioğlu'nun, bu açıklamalarından sonra İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ne tepki vereceği ise merak konusu oldu. 

"MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK'E NEDEN İNSAN DİYELİM?"

Kameraya yansıyan görüntülerde, videoyu çeken şahsın İslam kardeşliği vurgusundan önce bir şey daha söylediniz sözlerine üzerine konuşmasına başlayan Ağıralioğlu konu hakkında Biz Müslüman olmayan Türk'e, Türk demiyoruz. Kemali ile Türk demiyoruz. Müslüman olmayan Kürde niçin Kürt diyelim? niçin insan diyelim?

"HER TÜRLÜ SİYASİ HATAYI TELAFİ EDEBİLİRİZ"

Bizim için önemli olan, arkasında büyük irademizle durduğumuz olan Allah'a kulluk davamızın devlete, millete, medeniyete dönük taraflarıdır. Bu sürecin hiçbir tarafında diliyle, diniyle, imanıyla, sözüyle, imanıyla olmayanlar Kürdü, Türkü, kardeşliği ve imanımızı temsil edemezler. Bu sürecin en kötü tarafı bizim açımızdan, inançsızlığıyla ahlaksızlığıyla bin yıllık bir kardeşliğin üzerine hami edilmesidir. Her türlü siyasi hatayı telafi edebiliriz ama bir cinayet şebekesinin hamiliğine kendi Kürd'ünü kaptıran devletin nereye gideceğini öngöremeyiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.