Hava Durumu

Skandal hareket! Çöp kutusuyla cinsel ilişkiye girdi

Middlesbrough'da yaşayan eski bir asker halka açık alanda yaptığı hareketle dikkatleri üzerine çekti. 42 yaşındaki Chloe Thompson isimli adam, kadın kıyafetleri giyerek sokak ortasında bir çöp kutusuyla cinsel ilişkiye girdi. Çevredeki kişilerin bakışlarına aldırış etmeyen Thompson bir süre eylemini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2022 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2022 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Skandal hareket! Çöp kutusuyla cinsel ilişkiye girdi
Middlesbrough'da yaşayan ve eski bir asker olan Chloe Thompson sokak ortasında toplumun ahlakına aykırı hareket etme suçu nedeniyle tutuklandı. Yaşadığı şehirde bir çöp kutusunun yanına giderek cinsel organını çıkartan Thompson bir süre sonra çöp kutusuna yaklaştı. Çöp kutusuyla cinsel ilişkiye girdikten sonra yanında getirdiği seks oyuncağını bağlayan Thompson, çevredekilerin şikayeti üzerine tutuklanarak mahkemeye çıkartıldı.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI
Teesside Crown Court, ailelerin ve çocukların önünde açıkça cinselleştirilmiş bir şekilde davrandığını açıkladı. Bir görgü tanığı sokakta bir erkek gördüğünü, kadın kıyafetleri giydiğini ve bu kişinin penisini sokak ortasında çıkartarak oynadığını gördüğünü anlattı.
Polis memuru görevi sırasında cinsel ilişkiye girdi! Çekilen görüntüler sosyal medyayı salladı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.