Hava Durumu

Bursaspor antrenmanına 'minik' ziyaret

Bursaspor bugünkü antrenmanında Bursaspor'un geçtiğimiz hafta kupa mesaisi dahilinde oynadığı Tarsus maçında kameralara yansıyan, minik taraftarı Yasin Yenidünya'yı ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor antrenmanına 'minik' ziyaret

Bursaspor Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kayserispor ile maçın hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Paul Le Geun nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon ve topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Yeşil Beyazlılar daha sonra, yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlığı bulunan Pablo Batalla'nın tedavisine devam edilirken, kaleciler ise antrenmanın ilk bölümünü kondisyon salonunda tamamladı.

FORMA HEDİYE ETTİ

Yeşil Beyazlılar, geçen hafta sonu Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan Tarsus İdman Yurdu maçında tribüne giden topu yakalayan ve geri vermeyen minik taraftar Yasin Yenidünya ve ailesini tesislerimizde ağırladı. Minik taraftarı Yasin yanında getirdiği futbol topunu tüm futbolculara imzalatırken bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeşil Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Paul Le Guen ise minik taraftara isminin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti. (Ali Şahin)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.