Hava Durumu

Bursaspor Durmazlar, Türk Telekom'u konuk ediyor

TBL'de 14. Haftanın maçı bugün Bursa'da oynanacak. Sahasında rakiplerine sahayı dar eden Bursaspor Durmazlar saat 16:00'da namağlup lider Türk Telekom'u konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Durmazlar, Türk Telekom'u konuk ediyor

-Ali ŞAHİN-

Bu yıl TBL'de sakatlıklarla boğuşan Bursaspor Durmazlar 14. hafta maçında namağlup lider Türk Telekom'u konuk edecek. Bugün Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 16:00'da başlayacak. Zorlu maçı Turgut Işık, Egemen Ercan, A.Kemal Digilli hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma Bursaspor TV ve Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

HENÜZ YENİLMEDİ

Bu sezon geride kalan 13 haftada oynadığı bütün maçlara kazanan Türk Telekom kadro yapısı ve bütçesi itibarıyla diğer takımlardan sıyrılıp en yakın rakibini 2 galibiyet fark atarak liderlik koltuğunda bulunuyor. Geçen sezon averajla kaçırdığı BSL'ye bu yıl yükselmek isteyen Bursaspor Durmazlar ise sakatlıklarla boğuştuğu sezonda üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Yeşil Beyazlılar 13 maçta aldığı 8 galibiyetle 5. basamakta yer alıyor.

ÜMİT DE AYRILDI

Sezon başında iddialı bir kodro kuran ancak sakatlıklar sebebiyle Yunus Akçay ve Umar Atın ile yollarını ayıran Yeşil Beyazlılar, Tuğberk Gediklinin de mukavelesini askıya almıştı. Bursaspor Durmazlar son olarak da geçen gün sakatlıktan kurtulamayan Ümit Türkoğlu ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı.

İKİ TAKIM DA ATIYOR

Bu yıl yenilenen formatıyla normal sezonun da büyük önem kazandığı TBL'de liderliğini kesin gözüyle bakılan Türk Telekom'un serisine son vermek isteyen Bursaspor Durmazlar 13 haftada 81,7 sayı ortalamasıyla oynuyor. Türk Telekom ise maç başına 83,3 sayı atarken ligin bu anlamda en iyi takımı konumunda yer alıyor. Ayrıca iki takımın da asistler üzerinden olukça fazla sayı bulması dikkat çekiyor. Bursaspor Durmazlar maç başına 18,3, Türk Telekom ise 21,3 asist ortalamasıyla oynuyor.

KARLO VE DEJAN SIRTLIYOR

Bu sezon geçen yıldan farklı olarak Bursaspor'un skor yükünü de üstlenen Karlo Vragovic 19,6 sayı ve 5,92 Asist ortalamalarıyla bu alanlarda takımın en iyisi konumunda yer alıyor. Yeşil Beyazlılar'ın pota altındaki devi Dejan Borovnjak ise 7,07 ortalamayla takımın ribund lideri konumunda. Borovnjak ayrıca 18,3 sayı ortalamasıyla Bursaspor'un en skorer 2. İsmi konumunda. Rakip Türk Telekom'da ise 12 maçta forma giyen Darryl Monroe 15,4 sayı ve 8,5 ribaind ortalamasıyla takımın en iyisi olarak göze çarpıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.