Hava Durumu

Bursaspor Kayseri'de 3 puan peşinde

Le Guen yönetiminde iyi bir hava yakalayan Bursaspor, Süper Lig'in 7. haftasında 5 sezondur deplasmanda yenemediği Kayserispor'a konuk olacak. Bursaspor Kayserispor maçı, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Kayseri'de 3 puan peşinde

-Ali ŞAHİN-

Geçen hafta Galatasaray karşısında öne geçmesine rağmen son bölümde yediği gollerle rakibine boyun eğen Bursaspor, Süper Lig'in 7. maçında Kayserispor'a konuk olacak.

Bursaspor Kayserispor maçı, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16:30'da başlayacak ve beINSports'tan naklen yayınlanacak. En son 19 Ağustos 2012'da rakibini deplasmanda yenen Yeşil Beyazlılar 5 yıl aradan sonra bu başarısını tekrarlamaya çalışacak.

DÜDÜK HÜSEYİN GÖÇEK'TE

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi aracılığıyla Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre zorlu mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Serkan Tokat olacak.

6 MAÇTA 3 ZAFER

Geride kalan 6 haftada 3 galibiyet ve 3 yenilgi yaşayan Bursaspor deplasmanda sadece Yeni Malatyaspor'u yendi. Timsah, Beşiktaş ve Başakşehir deplasmanlarından ise eli boş döndü. Kayserispor ise sahasında Antalyaspor ve Göztepe'yi devirirken Osmanlıspor'la da 2-2 berabere kaldı. Timsah karşılaşma öncesindeki 6 haftada 9 puan toplarken, Sarı Kırmızılılar hanesine 11 puan yazdırdı.

KAPTAN YOK

Karşılaşma öncesi Kayserispor'da eksik bulunmazken, Yeşil Beyazlılar uzun süreli sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir ve Serdar Kurtuluş'un yanı sıra takımla yeni çalışmalara başlayan Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım'dan yoksun olacak. Yeşil Beyazlılar'ı en çok etkileyecek isim ise Galatasaray maçının ardından sakatlanan ve tedaviye rağmen Kayserispor maçını kaçıracağı açıklanan Kaptan Batalla olacak.

21. RANDEVU

İki ekip, Süper Lig'de daha önce 20 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda Bursaspor 9 mücadelede gülen taraf olurken, Sarı Kırmızılı ekip 10 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligde oynanan son 5 karşılaşmadan 4'ü ise Kayserispor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

EV SAHİPLERİ KAZANDI

Geçen sezon Süper Lig'in ilk yarısında oynanan maçı Bursaspor 3-1 kazanmıştı. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki mücadelede Kayserispor Nakoulma ile öne geçse de Bursaspor Kaptan Batalla ile oyuna ortak olmuştu. Mücadelenin 68. dakikasında İsmail Konuk Yeşil Beyazlılar'ı 10 kişi bıraksa da son 10. dakikada sahneye çıkan Jorquera ve Sercan Yıldırım maçın skorunu belirlemişti. (3-1)

Timsah 2. yarıdaki maçı ise 2-0 kaybetti.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Bursaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Paul Le Geun nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman ısınma koşularıyla başladı, koordinasyon çalışmalarının ardından 5'e 2 pas press drilli gerçekleşti. Son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma ile Kayserispor maçı hazırlıkları tamamlandı. Yeşil beyazlılar dün akşam saatlerinde Yenişehir Havaalanı'ndan THY özel uçağı ile Kayseri'ye giderek maç saatini beklemeye başladı.

MUHTEMEL 11'LER

Kayserispor

Silviu Lung

Tiago Lopes

Şamil Çinaz

Umut Bulut

Deniz Türüç

Isaac Mendes

Sapunaru

Fernando Boldrin

Stephane Badji

Erkan Kaş

Oleksandr Kucher

 

Bursaspor

Harun Tekin

Aziz Behich

Titi

Ekong

 

Barış Yardımcı

Badu

Agu

Delarge

Jires Kembo

Furkan

Stancu

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.