Hava Durumu

Bursaspor taraftarı takımına sahip çıktı

Kulüplerin kombine satışı sürerken 20 binin üzerinde bilet satan Bursaspor bu alanda ligin en iyi 3. takımı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor taraftarı takımına sahip çıktı

Süper Lig'de ilk 2 hafta tamamlanmasına karşın kulüplerin kombine satışları sürüyor. Şu ana kadar satılan kombineler göz önüne alındığında en çok Galatasaray taraftarı bilet aldı. Aslanı son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş izlerken listenin en büyük sürprizini Bursaspor yaptı. Geçen sezon listenin ortalarında yer alan Yeşil Beyazlı taraftar Fenerbahçe'yi geçerek 3. basamakta yer aldı.

LİDER ASLAN

Süper Lig'de sezona iyi başlayan Galatasaray, kombine bilet satışında zirvede yer alıyor. Geride kalan iki sezonda ortaya koyduğu performansla beklentilerin uzağında kalan Sarı Kırmızılı takım, yenilenen kadrosu ve ligin ilk iki haftasında aldığı başarılı sonuçlarla tekrar taraftarını stada çekmeye başladı. Galatasaraylı taraftar, satışa sunulan kombine kartların 31 bin 212'sini aldı. Süper Lig'de en fazla kombine kart satan takım konumunda bulunan Galatasaray, geçen sezonun başında yaklaşık 7 bin kombine satmıştı.

BEŞİKTAŞ'TA KOMBİNELER TÜKENDİ

Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta ise satışa sunulan kombine biletler tükendi. Ligde üst üste üçüncü şampiyonluk için yola çıkan Siyah Beyazlı takımın taraftarı, satışa sunulan 30 bin kombine kartın tamamını aldı. Beşiktaş kombine satışında Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer aldı.

BURSA'DAN SÜRPRİZ

Geçen sezon lige son maçta tutunan ve kadrosunun Büyük bölümünü değiştiren Bursaspor'da taraftar da takımına sahip çıktı. Yeşil Beyazlı taraftar yönetimin kombine fiyatlarında yaptığı indirime ve çağrıya duyarsız kalmadı. 20 sin 800 kombine satan Bursaspor listenin 3. sırasında yer aldı. Listenin en dikkat çekici detayı ise Bursaspor'un Fenerbahçe ve Trabzonspor'u geride bırakması oldu.

TRABZONSPOR GERİDE KALDI

Fenerbahçe, kombine kart satışında rakiplerinin gerisinde kaldı. Yaklaşık 20 bin kombine satan Sarı Lacivertliler'i, 17 bin ile Antalyaspor ve 13 bin 200 ile Atiker Konyaspor takip etti.  Bu sezon başarı isteyen Kayserispor da 10 bin 840 kombine bilet satarken, 50. Yılına Avrupa hedefiyle çıkan Trabzonspor 8. Basamakta yer aldı. Ligin yeni ekiplerinden ise en çok kombine satan takım 8 bin 663 ile Demir Grup Sivasspor oldu.

2 TAKIM BİLET SATMADI

Osmanlıspor ile Evkur Yeni Malatyaspor kombine kart satışa sunmazken, ligdeki diğer takımlardan Medipol Başakşehir 8 bin 350, Kasımpaşa 5 bin 662, Kardemir Karabükspor 5 bin 500, Göztepe 3 bin 801, Akhisar Belediyespor 2 bin, Gençlerbirliği bin 900 ve Alanyaspor da bin 432 kombine bilet sattı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.