Hava Durumu

Bursaspor'un yıldızı Stancu oldu!

Bursaspor'da kabus gibi geçen 2017-2018 sezonu Gençlerbirliği mücadelesiyle sona erdi. Yeşil beyazlı takım, dün çıktığı deplasmandan 1-0 yenik ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un yıldızı Stancu oldu!

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği mücadelesiyle 2017-2018 sezonunu tamamlayan Bursaspor, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da beklentilerin bir hayli uzağında kaldı. Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen yönetiminde başladığı ligin ilk 14 haftasında 7 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek 24 puan toplayan Timsah, 15. haftada sahasında Fenerbahçe'ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından adeta dibe vurdu.

14. HAFTADAN SONRA SADECE 4 GALİBİYET

Yeşil-beyazlı ekip, taraftarı önünde Fenerbahçe'ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından çıktığı 8 maçtan da puan çıkartamadı. Bursaspor, ligin 14. haftasından sonraki periyotta yalnızca Kayserispor, Sivasspor, Karabükspor ve Konyaspor maçlarında 3 puana uzanabildi.

EN GOLCÜ STANCU

Bursaspor'un hayal kırıklıklarıyla geçen sezonunda takımın en golcü ismi Rumen oyuncu Bogdan Stancu oldu. 30 yaşındaki deneyimli futbolcu, görev yaptığı 31 maçta 8 gol kaydederken, 2 golün de hazırlayıcısı oldu.

4 İSME KIRMIZI KART ÇIKTI

Yeşil-beyazlılarda 34 haftalık periyotta Kembo, Ekong ve Titi kırmızı kartla cezalandırılan oyuncular oldu. Genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş da deplasmanda oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında yedek kulübesinde hakeme yaptığı itiraz sonucu kırmızı kart görmüştü.

ASİST KRALI BATALLA

Dün oynanan Gençlerbirliği müsabakasıyla Bursaspor'daki kariyerini sonlandıran Arjantinli yıldız Pablo Batalla, bu sezon takıma 5 gol, 6 asistlik katkı sağladı. Ligde toplam 29 maçta görev alan deneyimli oyuncu, takımın asist kralı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.