Hava Durumu

Taraftarımızı gururlandırdık

Frutti Extra Bursaspor, erteleme maçında Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda konuk ettiği Pınar Karşıyaka’yı 84-77’lik skorla yenmeyi başardı ve play-off için kritik bir galibiyete imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2022 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2022 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Taraftarımızı gururlandırdık

Karşılaşmanın ardından konuşan Bursaspor’un Başantrenörü Dusan Alimpijevic “Öncelikle şunu söylemeliyim ki Pınar Karşıyaka’nın Koçu Ufuk Sarıca’ya çok büyük saygım var. Yıllardır takımıyla harika işler yapıyor. Onun takımına karşı kazanabilmeniz için sert oynamalı ve tamamen konsantre olmalısınız” dedi.

ZAMAN ONLARIN ZAMANI

Takımının kendisini gururlandırdığını belirten Alimpijevic, “Karşıyaka, takımınızın zayıf noktalarının hangi yönler olacağını hep çok iyi bilen bir ekip. Bu sebeplerden dolayı sadece bu sezon için değil, geçmiş sezonlar için de onları tebrik ediyorum. Takımım beni gururlandırıyor, şu an kendimi ifade edebilmek için doğru kelimeleri bulamıyorum ama bugün geri dönüş sırasında sahaya karakterimizi koyduk. Sanırım bugün buraya gelen taraftarlarımızı ve şehrimizi gururlandırdık. Takımıma yürekten teşekkür ediyorum, zaman onların zamanı” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.