Hava Durumu

Tatilinizi en verimli şekilde geçirmenin yolları!

Yaz geldi ve tatile gitmek isteyenler şimdiden planlarını yapmaya başladı. Tatil zevkleri de kişiden kişiye değişiyor. Kimi kum ve denizin tadını çıkarmaktan hoşlanırken kimi de kamp yapmayı tercih ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tatilinizi en verimli şekilde geçirmenin yolları!

Hangisini seçerseniz seçin tatilinizi en verimli şekilde geçirmeye çalışın.

Deniz tatilini seviyorsanız sabah çok uyumamaya özen gösterin. Sabahları deniz daha temiz ve ortalık sakin olur. Üstelik sabah denize girince hem daha zinde olacak hem de o gününüzü uyumak yerine tatilin tadını çıkartarak geçirmiş olacaksınız.

Günün en sıcak olduğu (12.00-14.00) saatlerde güneşe maruz kalmayın. Güneşte uzun süreli kaldığınızda koruyucu krem kullansanız dahi cildinizde ciddi yanıklar oluşabilir ve tatiliniz daha başlamadan size zehir olur. İlk birkaç gün güneş altında 15-30 dakikadan fazla zaman geçirmemeye çalışın. Gölgede müzik dinleyebilir, kitap okuyabilir, bulmaca çözebilirsiniz.

Uzun zamandır fırsat bulamadığınız için okuyamadığınız kitapları götürün çünkü tatilde boş zamanınız çok olacak. Okumak için mükemmel bir fırsat. Okumak aynı zamanda uzun süredir yorulan beyninizin dinlenmesini sağlayacak.

Tatile gittiğiniz yerde yöresel yemeklerden tatmadan sakın ayrılmayın. Yeni yerler yeni keşifler demektir. Bir daha aynı yere gidememe ihtimalini de göz önünde bulundurarak gezilecek yerlerini araştırın ve bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmeyin.

Ve güneşin batışını da izlemeyi sakın unutmayın...

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.