Hava Durumu

Teknoloji Fen Koleji'nde 23 Nisan coşkusu

Özel Teknoloji Fen Kolejinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. Yılı görkemli etkinliklerle heyecan ve coşkuyla kutlandı. Özel Teknoloji Fen Koleji konferans salonunda gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından 3.sınıf öğrencilerinden oluşan “23 Nisan Oratoryosu” izleyenlerin de katılımı ile salonda büyük bayram coşkusu yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2022 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2022 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Teknoloji Fen Koleji'nde 23 Nisan coşkusu

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinden oluşan 23 Nisan Korosu, Egemenliğimizin 102. Yılı kutlamaları için Müzik Bölümü tarafından hazırlanan özel bir repertuvar ile 23 Nisan parçalarını coşkulu bir şekilde seslendirdi.

Minik öğrencilerin şarkı performansı sergiledikleri törende 1 ve 2.sınıf öğrencilerinin dans gösterileri izleyicilerden büyük alkış aldı. Lise Orkestrası Given grubunun mini konseri ile Teknoloji Fen Koleji öğrencileri doyasıya eğlendi.

Kutlama programını velilerin yoğun katılımı ile Özlüce’ye taşıyan Teknoloji Fen Koleji öğrencileri okul bandosu eşliğinde bayram yürüyüşünü heyecanla ve mutlulukla gerçekleştirdiler. Okul çevresinde yürüyen öğrencilere çevrede toplanan yurtseverler de alkışlarıyla destek verdi. Coşkunun eksik olmadığı yürüyüşe katılan öğrenciler ve veliler, Egemenliğin 102. yılını mutlulukla kutladılar.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.