Hava Durumu

Terim:Yaşananlar için üzgünüm

Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması ve Milli Takım kariyerini noktalaması hakkında konuşan Fatih Terim "Yaşananlar nedeniyle üzgünüm" dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Terim:Yaşananlar için üzgünüm

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye fiziki saldırıda bulunması ve küfür etmesi nedeniyle kadro dışı kalması, ardından da milli takımı bırakması olayının ardından konuştu.

Kosova maçı öncesinde yapılan idman öncesinde gazetecilerin yanına gelen ve kameraların kapatılmasını isteyen Terim, yaşananlar nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.

Arda'nın psikolojik olarak belki de hazır olmadığını kaydeden teknik adam, "Yaşanan olaylardan dolayı üzgünüm. Böyle olmasını kimse istemezdi, ben de istemezdim. Arda bizim evladımız. Psikolojisi belki o an için hazır değildi. Hem sizin için, hem Arda için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

ÖN KISIMDAYDIM DUYAMADIM

Uçakta olaya müdahale etmemesinin nedeni ile ilgili de konuşan Fatih Terim, "En ön kısımdaydım, duyamadım. Hosteslerle basın mensupları arasında bir gerginlik oldu zannettim. İnce bir ses geldi, kadın sesi sandım. Olayı bana sonra yardımcılarım anlattı. Olay sakinleşsin, otele gidip, dinlenelim, detaylı görüşürüz dedik. Ertesi gün de böyle bir karar aldık. Gün boyu toplantı yaptık ve bu karar çıktı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.