Hava Durumu

Torun kalacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin başına geçmesiyle siyaset kulisleri de hareketlendi. Parti teşkilatları tedirgin olsa da Bursa için pek bir değişiklik yaşanmayacak gibi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Torun kalacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti'nin başına geçtiği kongrede revizyon mesajı vermesi özellikle parti teşkilatlarını tedirgin etti. Ancak, yeni MKYK listesini inceleyenler Bursa AK Parti İl Teşkilatı'nın fazla endişelenmesine gerek olmadığını önü sürüyor. Zira A takımında olan Mustafa Şentop, Mustafa Ataş ve Abdülhamit Gül gibi isimler AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un iyi görüştüğü isimlerden olduğu konuşuluyor.

Konuyla ilgili bugünkü köşesinde değerlendirmelerde bulunan yazarımız Lale Akasoy ,AK Parti'deki değişim rüzgarından Bursa'nın çok da etkilenmeyeceğini belirterek "Yine aylardır ve özellikle son dönemlerde büyük kongreden sonra Cemalettin Torun ve İl Yönetimi'nin değişeceği dillendirilip durdu...Hatta İl Başkanlığı için bazı isimler de gündeme getirildi ama anlaşılan o ki Başkan Torun'la ilgili devam kararı alınabilir" ifadelerini kullandı. 

LALE AKASOY'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.