Hava Durumu

Türkiye büyük değişime hazır

21 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongreyle sadece Türkiye'de büyük bir değişim yaşanacak. Kongre aynı zamanda ilklere de sahne olacak

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye büyük değişime hazır

16 Nisan'dan sonra başlayan yeni dönemde, değişimin ve dönüşümün adresi iktidar partisinde nefesler tutuldu ve 21 Mayıs'taki olağanüstü büyük kongre için geri sayım başladı.

2 Mayıs'ta AK Parti'ye üye olarak 'Partili Cumhurbaşkanı' sıfatına bürünen Erdoğan, pazar günü ilk defa Cumhurbaşkanı olarak AK Parti'nin Genel Başkanı unvanını da alacak.

Bu kongrede yeni bir ilk daha var. Tüzük değişikliğine gidilecek ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Vekili olarak yeni bir statüye getirilecek.

Böylelikle Cumhurbaşkanı'nın bulunamadığı örneğin Meclis grup toplantıları, meclis görüşmeleri gibi her daim olması gereken yerde onu temsilen başkanlık görevini Binali Yıldırım üstlenecek.

Bursa kongreye 50 otobüs özel araçlarla gidecek olanların dışında katılım sağlayacak. Bursa'nın 40 büyük kongre delegesi bulunuyor ve firesiz katılım sağlayacak illerin başında geliyor.

Yazarımız Cennet Cankılıç Pazar günü yapılacak kongreye dair değerlendirmelerini köşesinde okuyucularıyla paylaştı

CENNET CANKILIÇ'IN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.