Hava Durumu

Bakan Soylu açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sürprizi var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2,5 yıl sonra Diyarbakır'a gerçekleştireceği ziyaret öncesi kente gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, evlat nöbeti tutan ailelerle görüştü. Bakan Soylu, ailelere cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sürprizi olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2021 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Soylu açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sürprizi var

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti koronavirüse rağmen 674 gündür devam ediyor.

BAKAN SOYLU DİYARBAKIR'A GELDİ

Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, basına kapalı olarak ailelerle görüştü.

Ailelerle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cuma gününü işaret ederek sürpriz açıklanacağı müjdesi verdi. Aileler, cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geleceği günü iple çekiyor.

"MÜJDEYİ CUMHURBAŞKANIMIZ VERECEK"

Dağa götürülen Doğan Güger için eyleme katıldığını belirten anne Sultan Güger, 4 Ekim 2015'te oğlu kandırılarak dağa kaçırıldığını kaydetti. Anne Güger, "6 yıldır haber aramıyorum ne arıyor ne de soruyor. Bir buçuk yıldır buradayım hiçbir güç beni buradan kaldıramaz, oğlumu almadan gitmiyorum. Ben siyaset yapmıyorum siyaseten de anlamıyorum. Benim dava çocuğum kimseden mal mülk istememişim çocuğumuz istiyorum. Allah'ın izniyle birer birer geliyorlar, inşallah bize de sıra gelecek. İçişleri bakanımız gelmişti onunla görüştük, 'müjdemiz var' dedi, herhalde cuma günü söyleyecekler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan cuma günü burada olacak müjdeyi o bize verecek, vereceği müjdeyi bekliyoruz.

Ailelerden birinin çocuğu gelecek ama kim olduğunu bilmiyoruz, inşallah darısı bütün annelerin olsun, çocuk hasretiyle dayanılmıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.