Hava Durumu

Ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz Bursalılar’la buluştu

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Cengiz Küçükayvaz, TKM Sanat organizasyonu ile Bursalı sevenleriyle bir araya geldi. Oyunculuk eğitimi üzerine dersler vermek ve workshop etkinliğine katılmak üzere Bursa’ya gelen Küçükayvaz, yoğun ilgi ile karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2022 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2022 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz Bursalılar’la buluştu
Bursa Ördekli Kültür Merkezi’nde heyecanlı bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen coşkulu gecede ünlü program yapımcısı ve sunucu Aykut Pala, Cengiz Küçükayvaz’a eşlik etti. Program Aykut Pala ve seyircilerden gelen soruların Küçükayvaz’a yönlendirilmesi ile söyleşi havasında başladı. Sonrasında sanat hayatından önemli tecrübeleri davetlilere aktaran Küçükayvaz, geceye katılanlar arasından seçtiği gençler ile sahne ve doğaçlama derslerinin örneklerini sergiledi. İzleyenlerin keyifli dakikalar geçirdiği bu doğaçlama oyunlar geceye katılanları kahkahaya boğdu.



BU İŞİN BAŞI ‘SABIR’

Oyuncu olmak isteyenler için önemli tavsiyelerde de bulunan usta oyuncu, bu işin sabırla ve eğitimle basamakları teker teker aşarak olması gerektiğini, kimsenin kısa yoldan şöhret vadedenlere aldanmaması gerektiğini vurguladı. Kendi hayatından verdiği örnekler ile yaşadığı zorlukları da anlatan Küçükayvaz zaman zaman izleyenlerin duygulandığı anılarını da izleyiciler ile paylaştı.
İzleyenleri kimi zaman kahkahaya boğan, kimi zaman düşündüren ve duygulandıran bu keyifli gecede TKM Sanat’ın gelenler için hazırladığı sürpriz hediyelerin çekilişinin de yapılması eğlenceli dakikalara sahne oldu.



SANAT DEYİNCE TKM!

Uzun yıllardır Bursa’da sanat ve sporun hemen hemen her branşında eğitimler veren TKM Sanat ve Spor Akademisi bu organizasyon ile de Bursalılar’ın gönlünü fethetti. Oyunculuk Eğitimi ve yaratıcı drama da olmak üzere tüm enstrüman gruplarında eğitim veren TKM, açmış olduğu ses ve görüntü stüdyosu ile de profesyonel projelere imza atmaya devam etmektedir.










 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.