Hava Durumu

Ünlü yönetmene tecavüz suçlaması

Beyazperdenin ödüllü yönetmenlerinden biri akıl almaz bir tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Adı açıklanmayan 30 yaşlarında bir kadın, ünlü yönetmenin, İtalya'da bir tatil evinde kendisine günler boyunca tecavüz ettiğini ve sonra da getirip havaalanında terk ettiğini ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ünlü yönetmene tecavüz suçlaması

İddialar bununla da sınırlı değil. Ünlü yönetmenin tecavüzüne uğrayan genç kadının, yönetmenden kendisine filminde yer vermesini istediği de ileri sürüldü. Ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist dün yasalar karşısına çıktı ve tutuklandı. 

OSCAR ÖDÜLÜ VAR

Bütün bu tüyler ürperten iddiaların odağındaki kişi James Bond serisindeki bazı filmlerin yanı sıra Oscar ödüllü yapımlarım senaryo ekibinde de yer alan Paul Haggis.  69 yaşındaki Haggis hakkındaki iddialar da kelimenin tam anlamıyla tüyler ürpertici. 

30 yaşındaki bir İngiliz kadının iddiasına göre Paul Haggis, İtalya'da bir tatil evinde 48 saat boyunca kendisini rehin aldı ve tecavüz etti. Kadının iddiasına göre Paul Haggis sonra da genç kadını havalimanına götürüp bir kenara bıraktı. Genç kadının, bu olayların ardından tıbbi tedavi gördüğü de belirtildi.

İDDİALARI YALANLADI

Dün İtalya'da basına kapalı bir şekilde yasalar önüne çıkan Paul Haggis'in avukatı ise bütün bu iddiaları yalanladı. Avukat Priya Chaudry, Haggis'in masumiyetinin çok kısa bir süre sonra ortaya çıkacağına inandığını belirtti. Belirtilene göre bu olaylar meydana geldiği sırada Paul Haggis, Puglia Film Festivali için ülkede bulunuyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.