Hava Durumu

Uyuşturucuyla mücadelede herkese görev düşüyor

Son zamanlarda medyanın da konuya ayrı önem vermesiyle televizyonların haber bültenlerinde uyuşturucu kullanan gençlerin dramları kamuoyu tarafında üzülerek takip ediliyor. Peki bu uyuşturucu belasıyla mücadelede sadece polisin operasyonları yeterli mi? Kime be görevler düşüyor?

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2017 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2017 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uyuşturucuyla mücadelede herkese görev düşüyor

Uyuşturucu günümüzde sosyal hayatın en büyük sıkıntılarından  biri. Gencecik yavruların bu zehre alışmasıyla ne kadar üzücü durumlara düştüklerine her geçen gün yeni bir olayla şahit oluyoruz.

Uyuşturucuyla mücadelede Emniyet ekipleri tabi ki arzı önlemekle yükümlü. Ancak esas mesele şüphesiz talebin azaltılması

Zira uyuşturucuyla mücadele sağlıktan sosyolojiye, eğitime hatta bize yani basına dek pek çok alanda birlikte toplumsal bir mücadeleyi gerektirdiğine dikkat çeken H.Gül Kolaylı "Bu noktada sivil toplum kuruluşu ayağı da çok önemli. Yeşilay ve sınırlı sayıdaki sivil toplum kuruluşlarının mücadelesi de toplumun bilinçlendirilmesinde yeterli olmuyor" ifadelerini kullandı.

Kolaylı yazısında Bursa'daki uyuşturucu satan yerler ve zamanla buraların nasıl değiştiğini de önemli analizlerle okuyucularına aktardı.

H.GÜL KOLAYLI'NIN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.