Hava Durumu

WhatsApp'tan yeni adım! Artık ücretli olacak

Dünyanın en çok kullanılan uygulaması olan WhatsApp'a dört yeni özellik geliyor. Bu özelliklerden bir tanesi ücretli olması dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
WhatsApp'tan yeni adım! Artık ücretli olacak

Whatsapp ile ilgili her gün yeni güncellemeler yeni yeniliklerin haberleri de gelmeye devam ediyor. 10 yılı aşkın süredir ücretsiz olarak sunulan ve reklam almayan Whatsapp artık ücretli hale geliyor. Ancak bu ücretli kısım tüm kullanıcıları kapsamayacak.

Dünyanın en çok kullanılan uygulaması olan WhatsApp dört yeni özellik geliyor.

Bunlar hızlı tepkli mesajları, sohbete katılımcı sayısında yükseltme, son görülme özelliğinin geliştirilmesi ve son olarak da ücretli uygulama.

Ücretli olan bölüm daha çok işletmeleri ilgilendiriyor. Whatsapp işletme hesabını kullanacaklar için artık ücretli oluyor.

Ücretli uygulamada Menü paylaşımı, sipariş alma, rezervasyon alma, rezervasyon iptali, teslimat bilgileri, sipariş detaylarına ulaşma gibi pek çok farklı hizmet WhatsApp için geliyor.

WhatsApp, işletmeler için ücretli hale gelecek. Menü paylaşımı, sipariş alma, rezervasyon alma, rezervasyon iptali, teslimat bilgileri, sipariş detaylarına ulaşma gibi pek çok farklı hizmet WhatsApp için geliyor.

Bu hizmetlerin tamamını da ücretsiz kullanıma sunmayacak olan WhatsApp, sıradan kullanıcılar için herhangi bir işlem ücreti almayacak. WhatsApp’ın ücretli sürümünü kullanmak isteyenler sadece işletme sahipleri olacak. Bireysel kullanıcıları etkilemeyecek olan bu güncelleme, işletmelerin işlerini büyütmelerine yardımcı olacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.