Hava Durumu

Yavuzselim Gençlerbirliği şampiyonluğu kutladı

Bursa 2. Amatör Küme 5. Grupta şampiyonluğa ulaşan Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü coşkulu bir kutlamaya imza attı. Kulüp Başkanı Seçkin Umur hedeflerini Süper Amatör ve daha sonra da BAL olarak belirlediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2022 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2022 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yavuzselim Gençlerbirliği şampiyonluğu kutladı

Nurane Hasan

Bursa Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü 2. Amatör Küme 5. Grupta sezon sonunda şampiyonluğa ulaştı. A Takım futbolcuları, altyapı oyuncuları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı şampiyonluk programında renkli sahneler ortaya çıktı. Bursa Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Seçkin Umur, takım ve kulüp olarak sezona çok iyi hazırlandıklarını dile getirdi.

‘GENÇLERİMİZE HİZMET’

Başkan Umur, A Takımın altında olan U16 takımının Elit Lig’de forma terlettiğini belirterek, “A Takımımız ile başlarken hedef koyduk o da bir üst lige çıkmak. İyi bir sezon geçirerek bir üst kümeye takımızı taşıdık. Hedeflerimiz hala var, buradaki öncelik Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü daha üst liglere çıkararak BAL sonrasında da TFF 3. Lig’de boy göstermek istiyoruz. Bizler Yavuzselim gençliği için, gençlerimiz için hizmet ediyoruz” dedi.

TRANSFER SİNYALİ

Önümüzdeki sezonda takım yapılanmasıyla ilgili de bilgi veren Başkan Seçkin Umur, çalışmaların altyapı ve antrenörler için devam ettiğini belirtti. Bütün çalışma yatırımların kulübü Süper Amatör Lig’e yükseltmek için başladığının altını çizen Başkan Umur, şampiyon kadro için yeni oyuncular alınacağının da sinyalini verdi.

‘SIKINTILAR BİTTİ’

Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü teknik direktörü Emrullah Köse geçmişte 10 yıl profesyonel futbol oynadıktan sonra teknik adamlığa geçiş yaptığını açıkladı. Kendisinin de Yavuzselimli olduğunu dile getiren Köse daha önce 15 yıl çalıştırdığı Yavuzselimspor’dan 20’ye yakın profesyonel futbolcu çıkardığını belirtti.  Sezona başlarken sıkıntılarla karşı karşıya geldiklerini de atlamayan teknik adam sorunları yönetimin ve futbolcuların özverisi sayesinde çözdüklerini ifade etti.

‘ALTYAPI ÖNEMLİ’

Emrullah Köse, “Yönetimimize ve oyuncularımıza teşekkür etmek gerekli. Sıkıntılar karşısında yönetimiz bizleri kırmayarak her dediğimizi yaptı ve yolun sonunda şampiyonluk geldi, şimdi tadını çıkarıyoruz. Hedefimiz öncelikle Süper Amatör Lig ve ardından Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynamak” dedi. Yeni sezon öncesi kadro yapılanmasını kafalarında kurduklarını belirten Köse, altyapıdan gelen oyuncuların da çok değerli yetenek olduğunun altını çizdi.

‘BURSASPOR TALİP’

U14 ve U16 takımlarının Elit Lig’de şampiyonluğa oynadığını açıklayan Köse, “Altyapıdan çok yeteneklİ oyuncularımız geliyor. Hepsi birer şampiyon adayı ve diğer takımların dikkatini çekiyor. Bursaspor ve Hatayspor gibi profesyonel takımlar oyuncularımıza talipler. Bizler elimizden geldiğince oyuncularımızı profesyonel olmak için çalıştırıyoruz. Olduğum yerde şampiyonluk yoksa ben de yokum” dedi. Açıklamaların ardından takım otobüsüyle önce Yavuzelim turu atıldı ardından havai fişeklerle şampiyonluk kutlandı. Kutlamalar esnasında altyapıdaki oyuncuların heyecanı ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.