Hava Durumu

Konu Müslüman canı olunca...

Yazının Giriş Tarihi: 01.06.2024 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 16:35

İsrail'in 7 Ekim tarihinde Filistin halkına karşı başlattığı soykırım artarak devam ediyor. Hayatını kaybeden insanların sayısı İlk günler yüzlerle ifade edilirken artık 35 bini aştı, nereye kadar artacak belirsiz. Soykırımcı İsrail'in bu katliamı başlatmasının sebebi Hamas'ın paramotorlar vasıtasıyla İsrail topraklarında sivillere karşı yaptığı saldırı olarak gösteriliyor. Biraz derin düşündüğümüzde Hamas'ın bu saldırı için günlerce paramotor uçuş eğitimi yaptığı ve bunu 24 saat Filistin topraklarını hem uydulardan hem de İHA’lar ile gözetleyen MOSSAD, CIA gibi iki güçlü istihbarat örgütünün fark etmediği öne sürülüyor. Uzaydaki uyduları ile dünya üzerinde herhangi bir otomobilin plakasını okuma imkanına sahip olan ve her konuda İsrail ile iş birliği yapan ABD'nin bu saldırı öncesi yapılan eğitim uçuşlarını ve saldırı anını fark etmemiş olması mümkün değil. Burada çözülmesi gereken önemli bir konu var. Öncelikle ya bundan haberleri vardı bilerek ses çıkarmadılar, Hamas'ın bu eylemi yapmasını beklediler ve bunun rövanşı olarak büyük bir soykırım planladılar, ya da Hamas'ın bu saldırısını İsrail ve ABD istihbaratı planladı ve gerçekleşmesine yardımcı oldu.

Yukarıda da belirttiğim gibi yüz ölçümü olarak küçük bir alanı kaplayan Filistin'de yapılan her şeyi gökyüzünden takip eden bu iki ülkenin bunları görmemesi mümkün değil, buradan danışıklı dövüş kokusu geliyor. İsrail son olarak da yerlerinden edilen yüz binlerce Filistinlinin sığındığı Refahtaki bir çadır kente düzenlediği saldırı ile yine onlarca Müslüman'ın canını aldı. Bu öylesine büyük bir katliam ki Anadolu Ajansı'nın 13 Ekim 2023 tarihinde henüz bu soykırımın ilk haftasının dolduğu günlerde yaptığı bir habere göre İsrail'in küçücük Gazze'ye bir haftada attığı bomba ABD'nin Afganistan'a bir yılda attığına eşdeğer. Gözünü kan, nefret, kin bürümüş Tevrat'ın vaad ettiğini öne sürdüğü toprakları ele geçirmek için pençelerini Müslüman Filistinlilerin canına geçirmiş, çoluk çocuk demeden katliama devam eden bu katil devlet ne yazık ki durdurulamıyor.

ABD'nin ikiyüzlülüğü de her gün biraz daha kendini belli etmeye devam ediyor. Filistin'li Müslümanları ABD bombaları ile katleden İsrail'e göstermelik uyarılar yapan bu ülke el altından tüm desteği vermeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Joe Biden'ın yaptığı açıklamada, "Refah'taki sivillerin öldürülmesi kırmızı çizgimizdir. İsrail bunu yapmamalı yaparsa karşısında dururuz” açıklamasının da içi boş cümlelerden oluştuğunu tüm dünya gördü.

Rusya ile savaşan Ukrayna'ya askeri ve maddi destek için sıraya giren, Rusya'nın nefesini kesmek adına her türlü ambargoyu uygulayan ABD ve Avrupa ülkelerinin konu Müslüman canı olunca büründüğü sessizlik ve hatta İsrail'e verdiği destek kesintisiz devam ediyor. Bu yaşananların 21. yüzyıl Haçlı Seferleri’nin bir parçası olduğunu görüyoruz. Amaçları Hristiyan ve Yahudi işbirliği ile İslamiyet’i yok etmek, İsrail topraklarını Anadolu'ya kadar genişletmek. Çocuklar bile Müslüman ise onların gözünde canlarının hiçbir değeri yok. Dünya üzerinde yaşayan 2 milyar Müslümanın uyanma vakti çoktan geldi ve geçiyor.

SAĞLICAKLA KALIN.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.