Hava Durumu

Bir millet tartışıyor

Yazının Giriş Tarihi: 24.11.2019 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.11.2019 06:00

Türkiye 4 gündür Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Saray'da Erdoğan ile görüşen CHP'li" yazısının ardından tartışıp duruyor.

Tartışmaların iyice ayyuka çıkması üzerine Rahmi Turan, kaynağının kendisine o ismin Muharrem İnce olduğunu söylediğini açıklamak zorunda kaldı.

Turan, Muharrem İnce'nin en sert perdeden açıklamalarını duyunca "Ben kaynağıma güvendiğim için pişman oldum, durum onu gösteriyor." diyerek günah da çıkardı.

Ortalık toz duman oldu ve akabinde kaynak açıklandı. Rahmi Turan haberin gazeteci Talat Atilla tarafından kendisine getirildiğini de söyledi. İsimler ortaya çıktı.

Muhtemelen Talat Atilla da bir açıklama yapacak ve 'Bana da fişmanca söyledi' diyecek. Fişmanca 'Ben de filancadan duydum' diyecek.

Açıklamalar sürüp gidecek.

Hatta bendeniz bu yazı için klavyeyi bırkalarken Talat Atilla'dan açıklama da geldi. Kaynağının bir CHP'li olduğunu söyledi ve onu konuşmaya çağırdı. Beklediğimiz gibi...

Kılıçdaroğlu'na haberi onaylattığını da ekledi Atilla... Bu iddia işte en ilginç olan bölüm...

Şöyle yazdı Atilla:

'CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na bir şekilde haberin doğruluğunu onaylatınca içimde şüphe kalmadı.

Ne Muharrem İnce'ye...

Ne CHP'ye...

Ne iktidar partisine karşı değil, sadece habercilik arzusuyla davrandım.

Gelelim haber kaynaklığı meselesine...

Kaynağımın ismini söylemem söz konusu olamaz ama bir CHP'li...

Ya Kemal Bey, ya da kendisinin konuşmasını beklerim doğrusu..

Kılıçdaroğlu haberi doğruladıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın net açıklamaları üzerine haberi yeniden kaynağıma sorgulattım.

"Yine altını çizerek yüzde yüz doğru" dedi.

Şimdi, Kemal Beyin ve doğrulattığım CHP'li kaynağın konuşmasını bekliyorum...'

Vay vay vay...

Bu ne entrikadır baba erenler?

Her kim akıl edip yaptıysa ortalık fena operasyon kokuyor. Lakin kime karşı operasyon?

Buyurun ihtimallere:

İhtimal 1: Muharrem İnce'ye operasyon yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa devam etmesini isteyen birileri İnce'ye inceden bir operasyon yaptı. İnce siyasetten tasfiye edilmek istendi.

İhtimal 2: Bu operasyonu İnce'ye  'Yapsa yapsa Kılıçdaroğlu yapar' imajı da verilerek aslında Kılıçdaroğlu'na ikinci dereceden operasyon yapıldı. İlk görüşmeye onun inanacağı öngörüldü ve ona göre düğmeye basıldı.

İhtimal 3: Her ihtimalde CHP karışacağına göre hem İnce'ye hem de Kılıçdaroğlu'na operasyon yapıldı. Üçüncü bir isim partinin başına geçerse dediğim doğru çıkabilir. Düşük ihtimal de olsa neden olmasın?

Bu pilav daha çok su kaldıracak kanaatimce...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.