Hava Durumu

Bursaspor'a mucize gerek!

Yazının Giriş Tarihi: 21.05.2019 03:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.05.2019 03:50

40 bin taraftarın maça gelmiş. Son derece coşkulu bir ortam var. Biraz çabalasan tribünler seni öne son derece güçlü şekilde itecek...

Lakin yeşil beyazlı oyuncularda ne oynama isteği, ne bir çaba, ne bir reaksiyon göründü. Göztepe daha iştahlı olunca istediğini aldı gitti. Tabii onlara da beraberlik yetecek mi belli değil...

2 defa VAR'ın gol iptali... Okan Kocuk'un kurtardığı penaltı bile silkinmeye yol açmadı yeşil beyazlı topçularda. Ruh misali gezinip durdular maç boyunca. Sanki ilkbahar gezintisine çıkmışlardı Hüdavendigar Kent Parkı'nda!..

Beni de sahaya koysanız aynı şekilde gezebilirdim. Nasılsa gol atma çabası göstermiyoruz. Pek de fark etmezdi!

Mesut Bakkal'ı da pek kötü gördük. Ölüm kalım maçında son 20 dakikayı çift forvetle oynayarak bir cesaret göstermek gerekmiyor muydu? Bu maçta risk almayacaksak hangi maçta alacağız? Umut Nayir - Sakho ikilisi bu maçta kerameti 20-25 dakika oynamayacak da ne zaman oynayacak?

Korkunun ecele faydası yok. Al riskini, yenilirsen de cesaretinle yenil. Ne akar ne kokar bir oyun tarzı doğrusu hiç ama hiç yakışmadı. Bir şey denemen gerekmiyor muydu Mesut Hocam? Geldiğinden bu yana neyi değiştirdin? Değiştirmeyi geçtim, teşebbüs dahi etmedin. Haftalardır 1-2 dokunuş bekleyip duruyoruz.

Eldeki malzemeyle dahi bir sistem değişikliği yapılabilir. Bu saatten sonra 'Şunu alsaydın, şunu oynatmasaydın' diye yazarak komik olmaya niyetinde de değilim.

Lakin şu meşhur 4-2-3-1 düzenini kim icat ettiyse selamlarımı gönderiyorum. Allah'ın emriymiş gibi doğru düzgün oyun kurucusu olmayanlar bile bu sistemi uygulamak için uğraş veriyor, yırtınıp duruyor. Sanki futbolda başka sistem oynayana ceza veriyor PFDK!

Biz de aynı sistemde patinaj yapıp durduk Mesut Bakkal sayesinde...

Şen "Bakkal" olamadı bizim Bakkal bir türlü. Ne o "Mesut" oldu ne de biz...

Geldik şimdi son 90 dakikaya...

Bursaspor Malatya'yı deplasmanda yenecek, rakipleri puanları kaybedecek vs.... Ölme eşeğim ölme!.. Malatya da taş gibi bir ekip ve beşincilik hayallerine kavuşmak üzereler. Ununu elemiş eleğini asmış bir takım da değiller.

Bizim futbolcu topluluğu (farkındaysanız takım demiyorum, takımla ilgileri yok) gidip deplasmanda Malatya'yı yenecek yani... Pek de inanılası değil...

Bursa'da oynanan ilk maçta son dakika penaltısını Aytaç kaçırmasa yenmiştik gerçi ama köprülerin altından çok su aktı o günden bu yana...

Artık Bursaspor'un hiç konuşmayan bir başkanı ve dibe vurmuş depresyonu var!..

İş dünyası elini taşın altına koydu ancak yeşil beyazlı topçulara "100 milyon" vaat etsen dahi olacak gibi değil.

Çıkmadık candan umut kesilmez demişler...

Elimizde sadece bu atasözü kaldı. Fazlası yok...

Mucize olursa Süper Lig'e devam yani...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.