Hava Durumu

Bursaspor artık seneye!

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2021 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 06:00

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada iç sahada Altay'ı konuk eden Bursaspor rakibine 3-1 mağlup olarak play off şansını mucizelere bıraktı.

Bursaspor kalan 6 maçını kazanacak, rakipleri 3 maçtan fazla kazanamayacak... Anca o zaman play off kapıları açılıyor!..

İmkânsız değil ama gerçekleşmesi de çok zor. Yine son dakikaya kadar mücadele edilecek lakin çok büyük hayal kırıklığı olmayacak ligi sekizinci sırada bitirmek...

Altay mağlubiyeti de son derece normal. Doğruya doğru! Sezonu Altay ilk ikide bitirirse kimse şaşırmasın. Şu an lider Giresunspor'dan ve ikinci sıradaki Samsunspor'dan daha iyi futbol oynuyorlar. Umarız çıkarlar ve hasretlerini de bitirirler.

Emirhan'ın yokluğunda zaten orta saha organizasyonu yaralıydı. İleri uçta da Batuhan haftalardır verimli değil. Maça golle başlaması gereken taraf Bursaspor'du ama Batuhan'ın kolay pozisyonu harcaması sonrasında Altay tecrübesini konuşturdu.

Taha ve İsmail'in ağır darbe sonucu sakatlık geçirip çıkmaları sonrasında Bursaspor'un saha organizasyonu iyice karıştı. Maçın başında golü kaçıran Batuhan'ın son bölümdeki golü 'Acaba 1 puan gelir mi?' dedirtse de akabinde gelen Altay golü işi bitirdi.

Şimdi artık yeni sezonun yapılanmasını ciddi ciddi düşünme vaktidir. Kadro yapılanması için şimdiden sakin kafayla plan yapma zamanı geldi.

Genç kadrodan kimlere daha çok güvenebiliriz? Transfer tahtasını açınca hangi bölgelere nokta transfer yapabiliriz? Bunların hepsini bilen kişi Mustafa Er... Ona güvenip yola devam etmek şart. Gençlerin gelişimini ve eksiklerini ondan iyi bilen bir Bursa evladı yok. Kulübü kim yönetirse yönetsin Mustafa Er devam etmeli.

Hepimiz biliyoruz ki seneye Erkan Kamat başkan maşkan olamayacak!

Kongrede de icraatı sorgulanacak.

Özellikle Ali Akman transferi sürecindeki 'evlere şenlik' davranışları didik didik edilmeli!..

Maalesef Bursaspor'da hem Mesut Mestan hem Erkan Kamat dönemi soru işaretleriyle dolu!..

Kulüpten milyonlarca alacaklı olduğu ortaya çıkan Mesut Mestan'ın ardından Başkan Erkan Kamat'ın da şahsi alacağı olduğunu göreceğiz büyük ihtimal.

Ee o zaman kulübe verdiği bu parayı hangi işi yaparak ne zaman kazandığını da ortaya koyması gerekiyor.

Kimse kimseyi kandırmasın!

Doğru düzgün ticareti 2 yıldır olmayan biri Bursaspor'a tak diye 2 milyon borç veriyorsa 'dur bakalım' demek gerek!..

Mali genel kurul da yapılmadığı için tabloyu net bilemiyoruz ama duyumlar umarım doğru çıkmaz.

Kongre büyük tartışmalara gebe görünüyor...

Göreve kim veya hangi oluşum gelecekse net olarak şimdiden ortaya çıkmalı ve camianın desteğiyle çalışmalar ivedilikle başlamalı.

Basiretsiz yönetimlerle daha fazla vakit kaybına tahammülümüz kalmadı!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.