Hava Durumu

Bursaspor moralli ama!..

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2019 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 06:00

Adanaspor engelini zor da olsa aştı yeşil beyazlılar. Yüzler gülse de 90+5'te gelen gol farklı bir sevinç yaratsa da bazı gerçekleri de görmemiz lazım.

Bursaspor maç kazanmak istiyorsa en az 2 gol atmalı. Öyle veya böyle sonucu etkileyecek bireysel hatalar yapılıyor çünkü.

Her maçta 1-2 çok ciddi hata görüyoruz maalesef. İşte son Adana deplasmanında kaleci Çağlar'ın hatası gibi. Gardı düşmek üzere olan ev sahibi ekibe Çağlar yediği golle resmen doping etkisi yarattı. Neredeyse maçı alıp gidecekti Adanaspor. Bugün o zaman ne konuşuyor olacaktık sizce?

Anlaşıldı ki bu sezon rahat maç izleyemeyeceğiz. Özellikle deplasmanlarda sıkıntılı maçlar sürecek. Kendimizi şimdiden hazırlayalım. Rüyalara dalmayalım!

Bursaspor'a karşı her takım hem iç hem de dış sahada farklı bir motivasyonla oynuyor. İç saha avantajını büyük ölçüde her takım da kullanıyor bu ligde. Hakemler de maalesef kolay etki altına alınıyor çoğunlukla. O yüzden güle oynaya alınan 3 puan maalesef göremeyeceğiz.

Bursaspor camiasında çok tartışılan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'la uğraşmayı da artık bırakalım. Eksikleri o da görüyor lakin elindeki malzeme de bu!..

Transfer tahtasını geç açtık, Hoca'nın istediği adamlar elden kaçtı. Tutup da sürekli Koşukavak'ı eleştirmenin manası yok.

Latovlevici tercihinden herhalde artık vazgeçecektir diye düşünüyorum. Savunma tarafı vasatın çok altına indi Lato'nun. İyice emekli topçu pozisyonunda görünüyor. Israrın manası yok. Hele geçen hafta gol de bulmuş bir Onur kenarda beklerken!

17 maçta 1 Osmangazi golü izleyeceğiz diye 11'e koymanın gereği yok Lato'yu... Kenarda dursun son 15 dakikada oyuna girsin gerekirse...

Burak Altıparmak - Burak Kapacak ikilisi vasatın üzerinde olduğu sürece hiçbir maçtan korkmuyorum açıkçası üretkenlik adına. Yeter ki gole dönüşecek önemli hatalar yapmasın arka taraf. "Burak"lara nazar değmesin. Sakatlık vs uzak dursun. Tabii ötekilerden de...

4 hafta sonra da devre arasına giriyoruz. Başkan Mestan'ın açıklaması gereken durumlar var ara öncesinde.

Transfer tahtası devre arasında yeniden kapanır mı? Sonuçta imzası alınan alacaklılara verilen taahhütler var. Onlara yapılan ödemelerde durum nedir. Tehlike söz konusu mu?

Bu arada UEFA'daki dosyalarda son durum nasıl? Puan silme ve transferi yasaklama cezalarının gelme ihtimali var mı?

Kendi iç hatalarımız sonucunda silinen 3 puana da her hafta daha fazla yanarken yine bir puan silme olayı camianın ve futbolcuların moralini dibe vurdurur. Şeffaflık adına son durumu mutlaka devre arası öncesinde camiayla paylaşmalı Başkan Mestan...

Maddi durumumuz nedir? Mevcut oyuncuların parası ödeniyor mu? Ocak ayından sonra da ödenebilecek mi?

İşler yolundaysa devre arasında transfer düşünülüyor mu? Eksik mevkileri tek tek yazmaya gerek de yok. Bir transfer düşüncesi var mı?

Zirveye doğru yelken açıyoruz lakin evham da sarıyor camiayı öte yandan...

Yakın geleceği karartabilecek tatsız konuların mutlaka açıklanması gerek...

Sürpriz istemiyoruz!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.