Hava Durumu

Bursaspor ve hatalar

Yazının Giriş Tarihi: 01.12.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 06:00

Bazen bir hata yaparsınız ancak sonucu size ağır olmaz. Bursaspor'da ise sezon başından bu yana sahada ne hata olursa direk skora yansıyor.

Altay deplasmanında daha 30. saniye oynanıyor. Ali Akman golü atıyor ama hatalı ofsayt bayrağı havada!

Maça 1-0 önde başlayacak Bursaspor tekrar uğraştı gol bulmaya... Bulmasına buldu ama ev sahibi ekip tecrübesiyle maçı döndürmeyi de başardı.

Takımın kaptanı Aykut da çifte hatayla maça damgasını vurdu. Furkan'ın sakatlanıp çıkışı ve Cüneyt'in yerine girişi sonrasında Aykut ürkek futboluna döndü ve Paixao'nun ekmeğine yağ sürdü.

Kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı Altay'ın golcüsü...

Öne geçtiği bir maçı daha kazanamadı Bursaspor. Bu maçları bırakın kazanmayı, berabere bitirmeyi başarsaydı yeşil beyazlılar şu an sıralamada ilk 6 takım içersindedir.

Türkiye'de Ali Akman ve Burak Kapacak gündeme fazla geldiğinden bu yana iki genç oyuncuda performans düşüklüğü gözlemleniyor.

Ali Akman - Burak Kapacak ikilisine nazar değdi. Bursaspor'un skor yükünü sırtlayan iki genç 2 haftadır gol bulamadılar. Ali Akman'ın asistleri var sadece... Hakkını yemeyelim tabii...

Oysa ikisinden beklenti çok daha fazla... Özellikle Burak Kapacak'ı daha verimli kullanmayı becerecek bir oyun üretmek şart.

Yoksa Burak Kapacak'ı rakipler çözdü. Savunma tedbirlerini ona göre alıyorlar. Biraz sıradan oyun setlerinin dışına çıkması şart Timsah'ın! Mustafa Er'in işi bu haliyle... Becermek durumunda ekibiyle birlikte...

Kalede Deniz Aydın tam 7 haftadır yer alıyor ancak genç kaleci pek de üzerine koymayı başaramadı maalesef... Bir özgüven eksikliği halen sürüyor...

Ataberk'i defterden neden sildik doğrusu bilemiyoruz. Artık kalede de bir değişiklik yapma vakti geldi. Formayı adil dağıtmak gerekiyor her şeyden önce...

Gelelim maçın hakemine. Geçtiğimiz yıl Bursa'da Altay maçını da yine Burak Şeker yönetmişti.

"Bursaspor ile Altay karşı karşıya gelirse maçı Burak Şeker yönetir" diye yazılı olmayan bir kural mı var acep? Koca koca camialar Burak Şeker'e muhtaç durumda mı? Nedir Burak Şeker aşkının kaynağı?

Aslen golü iptal edilen ve hakkı yenen takımın başkanının bunları söylemesi gerek lakin Başkan Kamat'ı 2021'de görmeyi başarsak iyidir. Kendimizi şanslı sayacağız.

Bursaspor'un resmî sitesini 'acaba başkandan bir tepki açıklaması var mı' diye açıyorsunuz. 'Ümraniye maçı hazırlıklarına başladık' haberiyle karşılaşıyorsunuz.

Hal böyle olunca daha çookk hakkımızı yerler. Hem de çıtır çıtır. Başkan var mı yok mu belli değil. Lobimizi zaten ara ki bulasın.

Soyadı Şeker'di ama kararları pek acıydı hakemin...

Hedefe ulaşmak istiyorsak ilk yarının kalan 6 haftasını minimum 13 puanla kapatmak şart.

Başka çaresi yok!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.