Hava Durumu

Hatıran yeter Bursaspor

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2021 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2021 06:00

Bursaspor için kritik haftalar başladı. 3-4 hafta boyunca alınacak iyi sonuçlar veya kötü sonuçlar kaderi değiştirecek... Bugün rakip yılların Boluspor'u...

Bolu deplasmanı öncesinde 2 önemli olay yaşandı. Öncelikle hatıra kombineleri satışa çıkartıldı. Sezon başından bu yana bekletiliyordu. Bankalara olan borçlar yapılandırılınca kampanya rahatça başlatıldı.

Kampanyanın açıklanmasının üzerinden 24 saat geçmemişti ki 5 Bursasporlu futbolcu "İşçinin hakkını teri kurumadan veriniz" sözünü paylaştı cuma mesajı olarak...

Aylardır ücret almamaları artık iyice kabak tadı vermiş olmalı lakin zamanlama kötü oldu. Tam kampanya ile futbolculara verilecek paralar toplanırken, taraftarlar heyecanlanmışken.... Bence hiç gereği yoktu... 1 hafta daha beklenebilirdi... Eğer ki kampanyadan tahsil edilen paralar topçulara verilmezse zaten büyük sıkıntı çıkar. O zaman herkes yeşil beyazlı topçuların arkasında durur ve "paralar nereye gitti" diye de yönetime sorardı haklı olarak..

Yönetimi biz de hep suçladık...

Ne transfer tahtası açılabildi...

Ne mevcut oyuncuların paraları ödenebildi...

Ne gençlerle sözleşme uzatılabildi...

Ne yaptıklarını muhtemelen kendileri de bilmiyorlar sezon başından beri...

Amatör ruhla oynayan fedakar oyuncuları alkışladık, amatör yönetimin hatalarını ise sürekli gündeme getirdik. Hatta ben bir adım ileri giderek 2 ay önce "Erkan Kamat kesinlikle istifa etmeli" diye de yazdım.

Bursaspor camaisı böyle bir amatör ve etkisiz yönetim görmedi bugüne kadar. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere belediyeler ve BTSO olmasa galibiyet primlerini ödeyecek güçleri bile yok maalesef.

Ali Akman'ı kadro dışı bırakarak kendilerini kurtardılar ve ardından "kulüp menfaati" diyerek de sattılar. Kokusu anca kongrede çıkacak bakalım...

Yönetimi hep eleştirdik lakin oyuncular keşke bu manidar paylaşımı hiç yapmasalardı...

Şimdi bu ortamda Bolu maçından nasıl bir skor bekleyebiliriz?

Umut kesilmez ama benim ümidim pek yok açıkçası...

"Hatıran yeter" kampanyası da cuk oturdu...

Hatıralar yetecek hakikaten...

2009-2015 arasını mumla arayacağız gibi... Hem de uzun yıllar boyunca...

Biden ya aramazsa?

Dünyanın mühim kişisi ABD Başkanı John Biden'den herkes bir işaret bekliyor memlekette...

Beyaz Saray Sözcüsü "Başkan Biden'in araması gereken çok lider var. Bir noktada Erdoğan ile de görüşeceğinden eminim" diyerek kafaları karıştırdı.

"Bir noktada" ne demektir? O noktaya gelmek için ne yapılması gereklidir? Bilen var mıdır mevzu bahis noktayı baba erenler?

Öte yandan New York'taki "Stop Erdogan" yazılı reklamlara da kafayı fena taktık ve sorumluları bulmaya çalışıyoruz. Aynı noktada "Go Erdogan" yani olumlu mesaj veren bir "Arkandayız Erdoğan" reklamı yayınlansaydı verenleri sorgulamaya çalışır mıydık? Yoksa "ABD'liler de bizden olmuş" demez miydik? Hoşlanmaz mıydık?

E o zaman da muhalefet mi ayaklanacaktı "Ne oluyor yahu" şeklinde...

Lehte ve aleyhteki reklam panolarını gözümüzde büyütmeyelim. Aksine sevinelim. Operasyonu açık ediyor diye...

Birileri reklam veriyorsa siz de karşılık olarak reklam verirsiniz olur biter. Kısasa kısas, ilana ilan, reklama reklam...

Şimdi reklam kalktı diye operasyon sona mı erdi?

Tabii ki hayır...

Sürekli dışarıya bakıp "Acaba bizi arayacaklar mı" diye diken üstünde olacağımıza; evrensel değerleri ilke edinmiş bir hukuk devletini sadece kendimiz için inşa etsek yetecek.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.