Hava Durumu

İş dünyası ve Bursaspor

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2019 04:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 04:04

Timsah için sezon finali!

Son derece kritik 2 maça çıkacak Bursaspor. Önce Göztepe'yi konuk ediyoruz sonraysa Malatya deplasmanındayız. 2 maçı kazanırsak kümede kalıyoruz. Göztepe'yi yendikten sonra toplamda 4 puan da yetebilir...

Kendi göbeğini kendi kesebilecek durumda şu an Bursaspor...

Ve bunu becermek durumunda olanlar da sahaya çıkacak futbolcular ile teknik kadro. Lakin kulübün futbolculara -özellikle yabancılara- yapamadığı ödemeler hayli birikti. Zaten bu duruma düşmemizin en büyük nedeni de futbolcuların hesabına yatırılmayan paralar!..

Bursa şehrinin en güzel yanlarından biri kötü günde kolay kenetlenmesidir. 2 sezon önce Trabzon deplasmanına nasıl BTSO liderliğinde gidip 3 puanı alarak döndüysek bu sezon da benzer bir durum söz konusu.

Bursa iş dünyası sezon bitimine 2 hafta kala elini taşın altına koydu ve kümede kalma primi toplamaya başladı. BTSO ve SİAD'lar yeşil beyazlı oyuncuları motive etmek amacıyla ciddi bir para toplamaya başladılar.

Kümede kalınırsa 2 milyon TL'den fazla bir prim Bursasporlu oyuncuları bekliyor. Futbolcu başına 100 bin TL gibi bir rakam söz konusu. Yönetimin vereceği primle birlikte daha da artacaktır rakam.

Hal böyleyken bazı yeşil beyazlı taraftarımız, kampanyayı ve destek çağrısını sosyal medyada paylaşan iş adamlarına yönelik hakarete varan sözler sarf ediyorlar.

Bugüne kadar aklınız neredeydi? Ne hale getirdiniz Bursaspor'u... Şampiyon takımı ne durumlara soktunuz... Ve daha fazlası!..

Yazıldı çizildi sosyal medyada...

Bursaspor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı hepimiz üzgün ve sinirliyiz lakin elini cebine atıp galibiyet primi vermeye çalışan iş adamlarının üzerine gitmek son derece mantıksız değil mi?

Yönetimin yapamadığı ödemeleri bir nevi üzerlerine almış olmuyorlar mı? Bursaspor yönetimi işini doğru düzgün yapsaydı, iş dünyasının kampanya yapmasına gerek dahi kalmayacaktı!

Yardım edenleri eleştirmeye başlarsak hatta küfredersek halimiz nasıl olur? Kulübe nasıl yönetici buluruz?

"Sayın başkan veriyorsunuz sağ olun var olun ama daha da fazlası olsun" gibisinden yaklaşılsa belki 2 değil 3 milyon toplayabiliriz.1 veren 2 verebilir böyle yaklaşımları görünce.

Öte yandan bir gün Ali Ay yönetimi gidecek. Kazıkla bağlı değiller sonuçta. Bizim camia da belli... Yönetici olabilecekler de ortada... Kime nasıl "Gel de Bursaspor'u yönet" diyebiliriz hal böyleyken?

1979'dan bu yana Bursaspor'un hiçbir maçını kaçırmamış bir taraftar olarak elbette ben de bu hale nasıl geldiğimiz konusunda çok dertliyim.

Ancak tepkiyi yanlış şekilde, yanlış zamanda ve yanlış kişilere göstermemek gerekli.

Kombine ve forma almalarının yanı sıra Bursaspor'a yazıp çizemediğimiz katkıları da var iş dünyasının ve BTSO'nun... Oraları fazla kurcalayamıyoruz. Sadece taraftar bunu bilsin yeterli.

Kaldı sadece 2 maç...

Bu maçları kazanalım, mutlu sona ulaşalım, sonra Ali Ay ve yönetimine hesap sormak tüm yeşil beyazlıların hakkıdır. Şimdiyse sadece destek zamanı.

Göztepe maçı 3 puan ile kapatılırsa bu sefer de Malatya yolları görünüyor bize...

Başkan Burkay uçak kaldırır yine tahminimce, Trabzon'da olduğu gibi...

Tabii önce rakip Göztepe...

Bursaspor'un dostu bir camia ile keşke böylesine kritik dönemde rakip olmasaydık.

Dostluk baki kalsın, iyi oynayan ve mücadele eden kazansın...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.