Hava Durumu

İş dünyası ve Bursaspor

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2019 06:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2019 06:04

Bursaspor küme düştükten sonra şehirde çok daha fazla gündemde...

Çünkü mali durum hiç de iyi değil. Borçlar dağ gibi...

TFF ve FIFA nezdinde dosyalar başımızın belası...

Başkan Mestan ve yönetiminin gücü de belli. Transfer tahtasını açtırıp bir muharebe kazandılar ancak büyük savaş farklı cephelerde devam ediyor. Kısa zamanda ödenmesi gereken ciddi bir meblağ söz konusu.

Elbette destek bulmak ve gelir getirici çalışmalar yapmak gerekiyor. Stadyum isim hakkı konusunda gelişmeler olabileceğini söylemişti Başkan Mestan. Merakla bekliyoruz. FIFA'daki dosyalara ödeme günü yaklaşıyor malumunuz. Vadeli çek alınmayacağına göre yönetim elini çabuk tutarak para bulmak durumunda.

Para denilince Bursa'da akla ilk olarak BTSO geliyor. Bursa sanayisinin ve şehrin dinamosu konumundaki BTSO'ya çevriliyor gözler. En büyük bütçe onlarda...

Ve Mesut Mestan yönetimi BTSO yönetimini ziyaret etti. Belki de gecikmiş bir ziyaretti. Şehirden "BTSO neden kulübe yardım etmeyip kulağının üzerine yatıyor?" gibisinden homurdanmalar yükselmeye başlamıştı!..

"Dar günde yardım etmeyecekseniz ne zaman edeceksiniz?" sözlerini çok işittik. Sosyal medyada da BTSO eleştirildi. Tabii biraz da sert oluyor sosyal medya eleştirisi. Yıkıcılık derecesi yüksek oluyor. Acıtıyor.

İşte bu ortamda Başkan Mestan, Başkan Burkay'la görüştü. Gayet de güzel oldu. Çatlak sesleri susturma adına önemli bir görüşme yaşandı. İşte Burkay'ın buluşmadaki sözleri:

"Bursaspor'un yaşadığı maddi zorlukları aşabilmesi adına dün olduğu gibi bugün de destek vermeye devam ediyoruz. Hem yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, hem de meclis ve komite üyelerimiz bireysel olarak ellerinden gelen desteği veriyorlar. Gerek forma alarak gerekse de maddi yardımlarla Bursasporumuza destek veren tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."

Yani yeşil beyazlı camia bilsin ki BTSO'nun katkısı devam ediyor. Anladığım kadarıyla kurumsal yardımda kanuni engeller söz konusu. Bu yüzden yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri bireysel yardımlarını esirgemiyorlar. İş çözülüyor.

Mesut Mestan da hem Burkay'a hem de yönetimine teşekkür etti. Hep yanlarında oldukları için.

Başkan Burkay'ın ve yönetiminin Bursasporluluğundan yana şüphemiz yok zaten. Keza Mestan ve yönetimi de ziyarette son derece memnundu.

Azımsanmayacak bir destek var ki mutlu fotoğraflara imza atıldı. Destek olunmasaydı böylesine bir görüşmenin olmasını beklemek de mümkün değil. Sıkıntı hayli büyükken sahte mutluluk tablosu sergileyeceğini düşünemiyorum Mestan ve yönetiminin. Maddi katkı vardı ki neşe vardı!..

Yeşil beyazlı camia yeniden Süper Lig'e çıkacaksa BTSO aktörlerden biri olacak. Şüphemiz kalmadı şimdi. Sadece BTSO'nun OSB'leri biraz tetiklemesi gerekli kanaatimce.

"Filanca fişmancayı destekliyor, falanca ise filancanın adamı ondan desteklenmiyor" şeklindeki dedikoduların Bursaspor'a hiç ama hiç faydası yok. Gereken neyse yapılıyor. Bu izlenimi edindim dün itibarıyla...

3 puanı silinen Bursaspor için Ümraniye karşılaşmasıyla lig yeniden başlayacak.

Ve Bursaspor zorlu mücadelesinde yalnız falan da değil...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.