Hava Durumu

Milli Takım ve bizim takım

Yazının Giriş Tarihi: 30.03.2021 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 06:00

"2022 Katar Dünya Kupası Grup Elemeleri G Grubu'nda 30 Mart Salı günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Türkiye-Letonya karşılaşmasına yüzde 15 kapasitesi oranında seyirci alınacaktır."

Canımız ciğerimiz Türkiye Futbol Federasyonumuz aldığı şaşırtıcı kararı böyle açıkladı!

Şaşırtıcı çünkü vakalar pik yapmışken, özellikle İstanbul bayrak kırmızısı olmuşken 'bu ne yahu?' dedik hep birlikte!..

Kafe - restoran esnafı yeniden kapanma tehlikesi altındayken, herkes diken üstünde Sağlık Bakanı'na gözünü dikmişken, binlerce kişiyi stadyuma sokup mukayyet olabilmek mümkün müdür?

Gol olduğunda bizim taraftarı tutabilecek güç henüz dünyada görülmedi! Sevinç yumağı korona'nın en sevdiği pozisyon. Korona için gol pozisyonu... Golünü direkt atar o da... Kaçırmaz!

Tribünde 'Omuz omuza' zıplanmayan maça maç denir mi? Tribünde tek vücut olmak gerekli ki takım gayrete gelsin. Letonya topçuları da baskıyı hissetsin. Yoksa bir anlamı yok. Evde otur TV'den izle daha iyi...

1 yıldır stadyumları özleyen taraftardan 11 bin 400'ü stada girip milli maç seyredecek. Hasret giderecek şimdi. Diğerleri avuçlarını yalayacak...

'Milli maça özel' bir uygulama... İçeriye HES kodu olmayan giremeyecek lakin bu maçın ardından kulüpleri kim tutacak baba erenler?

Siz istediğiniz kadar 'Letonya maçına özel' deyip durun, yolu açıyorsunuz bir kere. Bundan sonra tüm kulüpler kapınıza dayanır.

'Milli Takım'a var bizim takıma niye yok? Bizim çocuklar da aynı çocuklar. Onların da taraftara ihtiyacı var. Biz de bilet satalım. Biz de isteriz. Zaten zor durumdayız. HES koduyla biz de taraftar alalım' diye sizi sıkıştırıp duracaklar. Yolu siz açtınız bir kere. Gocunmayacaksınız.

Güzel ülkemizin meşin yuvarlak işlerinden sorumlu kuruluşu adalet timsali TFF'miz acep bu baskıların altından nasıl sıyrılacak doğrusu pek merak ediyorum.

Kendi düşen ağlamazmış...

Şimdi Nihat Özdemir düşünsün!

Kulüplerin arka arkaya atakları gelmeye başlar yakında ceza sahasına doğru. Yoğun baskıya bakalım ne kadar dayanabilecek?

Topu taca atıp vakit geçirmeye kalkmayın çünkü yemezler. Kanaatimce 2 hafta sonra golü yer güzeller güzeli güzide TFF...

Yüzde 15 olmasa da yüzde 10'luk bir taraftar kitlesi için izin çıkar.

İşte buraya yazıyorum yine...

Hatta yazdım bile... Siz okuduğunuza göre yazdım...

Tribünlerde görüşmek üzere...

Güzel günler göreceğiz çocuklaaaar...

Üçlü çekeceğiz hep birlikte...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.