Hava Durumu

Nerde hani?

Yazının Giriş Tarihi: 23.04.2021 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 06:00

Neco'nun Erovizyon için 1982'de yaptığı 'Hani' şarkısını söylüyorum 1 haftadır. Hem de istem dışı...

'128 milyar nerde hani?' diye soruluyordu ya... Herhalde orada başladı...

Sonra birçok belediyeden kültürel geziye gidip Almanya'da kaybolanları aklıma getirmeye başladım. 'Hani nerede bu insanlar?' diye düşüne düşüne şarkıya devam ettim.

Hatay Dörtyol Belediyesi'nin kayıp atlarını 'Nerde bu atlar?' diye pek de sorgulamayalım artık! Belli ki bir şekilde yedik onları!.. Küpeli gariban hayvanların başına başka ne gelebilir? Biri alıp sevabına beslemeyeceğine göre...

Afiyet olsun Türkiye!..

Ve dün itibarıyla da "Nerede bu adam?" diye feryat etti 400 bin mağdur Türk!

Kripto para borsası Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in Twitter ve Instagram hesaplarını kapatıp Tayland'a göç ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü açıkçası.

Tarihimizin en büyük dolandırıcılığına şahit olduk. Çiftlik Banktaki Tosun'un götürdüğü para bunun yanında devede kulak. Tosun zemzemle yıkanmış gibi kalıyor Fatih Özer'in yanında!

Hep kısa yoldan zengin olma, emek vermeden yaşama fikri cazip geliyor insana...

Thodex'in promosyonları da çok kandırıcı oldu. Ahali güvenli kurumsal kripto para borsaları yerine neden burayı tercih etti bilir misiniz? 50 TL'lik coin verdi çünkü!

50 TL için Thodex'in müşterisi oldular!.. Kredi kartıyla kripto para satışı da cazip geldi insanlara... Komisyonları da en düşük orandaydı...

Klasik dolandırıcı mantığıyla; önce verdiler sonra hamuduyla götürdüler!

Şimdi bazı mağdurlar 'Devlet bize yardım etsin' diyor. Kimisi intiharın eşiğinde olduğunu yazıp duruyor.

Devletin vergi alamadığı bir alana kendi iradenizle giren de aslında siz değil misiniz? İyi niyetli olduğunuzu kim söyleyebilir?

Kazanınca memleketteki fakir fukaraya yardım mı yapacaktınız ki kaybedince vatandaşın vergileri sizi kurtarmak için kullanılsın!..

Kimse kimseye bedava bir şey vermez. Milli Piyango bileti harici bir yerden ikramiye vurmaz. Hoş ondan da kimseye vurmuyor ne zamandır! Ayrı konu!..

Kayıplara karışan CEO'larını YouTube'da izledim. 'Ticarete genç yaşta başladım. 26 yaşındayım' diyerek bir şeyler için önceden savunma geliştiriyormuş sanki...

Dolandırıcılıkta yalnız olduğunu düşünmek de saflık olur. Mutlaka büyük bir şebeke vardır arkasında...

Yoksa kimseye 2 milyar doları rahat rahat yedirmezler! 2 milyon dolar değil ki bu!..

Konu hakkında söyleyeceklerimiz şimdilik budur...

Kripto para diyeti öneriyorum herkese!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.