Hava Durumu

Pazar Pazar...

Yazının Giriş Tarihi: 21.07.2019 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.07.2019 06:00

Ne tahtaymış be... Türkiye'nin en ünlü tahtası; Bursaspor'un transfer tahtası... Bir türlü açılamadı gitti... Halen tahtamız kapalı. Açılması için hayli uğraşıyormuş yönetim lakin maçların başlamasına da 25 gün kaldı. Açılsın şu tahta yoksa beynimizdeki tahtaları kırmamız yakın. Tahta açılmazsa istikamet Tahtalıköy..

Şaka yapmıyorum, genç futbolculara saygısızlık yapmak gibi de olmasın lakin F.Bahçe ile oynanan hazırlık maçındaki görüntü, gelecek adına kocaman bir negatif. Transfer yapılmazsa 1.Lig'de de zor tutunuruz. Herkes aklını başına alsın.

Henüz yardım kampanyaları da başlamadı. Herhalde ligin başlamasıyla birlikte yardım için harekete geçilecek. Hele 2-3 mağlubiyet alalım, kenetleniriz.

Şaka bir yana belli ki hayli sıkıntılı durumlar var. Kimse Mestan'ın önünü açmıyor. Hal böyleyken Başkan Mestan'ın kamuoyunu ilk ağızdan bilgilendirmesi şart.

'Yakın çevresine şunu dedi, bacanağına şöyle konuştu' misali haberler hiç tatmin edici değil.

Şeffaf yönetim anlayışı gereği açıklama istemek hakkımız. Tahta açılmayacaksa da sebebini bilmek camianın hakkı...

Haksız mıyım?

XXX

Moral seviyesini yerlere indiren, gergin bir haftayı geride bıraktık.

Moralim bozuk olduğunda Dünya Emniyet Müdürü Trump'ın elinin havada kaldığı anlara dair videoları izliyorum iyi geliyor.

Koca dünya liderinin el sıkışmak için hamle edip de umduğunu bulamadığı anlar hakikaten komik. Mimikleri izlemek harika. Morale ihtiyacınız olduğunda size de tavsiye ederim.

Bu arada Trump'a acıma hissi de besliyorsunuz. Sempatik de geliyor kerata... 'O da aslında senin benim gibi etten kemikten ne duygudan ibaret' diyorsunuz.

Israrla tavsiye ediyorum sevgili okur...

Kalın sağlıcakla...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.