Hava Durumu

Süper Lig'e doğru

Yazının Giriş Tarihi: 26.01.2020 06:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.01.2020 06:02

Bursaspor puan cetvelindeki önemli rakiplerinden Akhisar'ı deplasmanda tek golle geçerek çıkışını sürdürdü. Doğrusu zorlu fikstürünün ikinci haftasında eksik kadrosuyla mücadele eden Bursaspor için beraberlik de fena sonuç değildi.

1 puanla da rakibini altında tutacak ve ikili averajda da avantajı sağlayacaktı.

Galibiyetse ilaç gibi geldi. Akhisar iç sahadaki ilk mağlubiyetini de almış oldu böylelikle.

Yemini transferlerden Serdar Özkan ve Tayfur Bingöl'ü ilk kez izledik. İki isim de sınıfı geçtiler. Serdar iyi niyetle verdiği mücadeleyi asistle taçlandırdı. Elbette Seleznov'un kafa vuruşu genç golcüler için ders niteliğindeydi.

Seleznov'un da hakemler oynama alışkanlığınıysa bırakması gerekiyor. Maçın başında itibaren hakemle temas halinde olan golcüye gördüğü kırmızı kart yakışmadı. Eline dirseğine hakim olması gerekiyor. Son dakikalarda beraberlik gelseydi eleştirilerin odağında olacaktı. Arkadaşlarına dua etsin ki iyi savunma yaparak maçı gol yemeden tamamladılar.

Tayfur'u sağ beke çeken İbrahim Üzülmez, Shehu'yu orta sahada değerlendince sezon başından bu yana izlediğimiz orta saha sıkıntısı da çözüldü. Bir taşla iki kuş vurduk.

Atanla tutan iyi olunca zaten rakibinizin 1 adım önünde başlıyorsunuz maça...

Seleznov ve Çağlar bu anlamda alkışı hak ettiler. Özellikle Çağlar son derece kritik 2 kurtarışıyla maça damgasını vuran isim oldu.

Hiçbir futbolcumuza nazar değmesin. Hayli iyi bir futbol takımıma benzedik. Hem kadro derinliği, hem de sahada ne yaptığını bilen oyun anlayışının eseriydi gelen 3 puan...

Kubilay - Burak Kapacak ikilisinin yokluğuna rağmen kazanmayı başardı Bursaspor. Eskişehir maçındaysa Seleznov- Özer ikilisi cezalı. 

İbrahim Üzülmez'in özellikle itirazdan görülen kartlar konusunda uyarı yapması elzem. Her maç kritik ve her puan önemli. Kimsenin sorumsuzca davranmaya hakkı yok.

Bu arada Bursaspor yeniden Süper Lig'e yükselirse, kesinlikle hakemlere rağmen yükselecek. Yeşil beyazlı camianın lehine tek bir hakem hatası geride kalan 19 haftada görülmedi.

Tuhaf ama gerçek...

Kasıt olmadığına inanmak istiyoruz lakin gözlerimizin gördüğünü de inkar edemiyoruz.

Bir sözümüz de taraftarımıza...

Sezon başından bu yana tribüne gelen 11-12 bin taraftardan Allah razı olsun ancak bu takım çok daha fazlasını hak ediyor. Eskişehir maçında tribünler iki kat daha dolu olmalı. 

Bilet fiyatları da düşük tutulmalı. Seriye bağlamışken hız kesmeyelim.

Güneşli günler yakın!

Unutmadan...

Yeniden zirveye yürüyüş için zamanını harcayan ve elini taşın altına koyan tüm kent dinamiklerini kutlamak gerek.

Valisinden vekiline...Belediye başkanlarından iş adamlarına kadar herkes seferber oldu geçen 15 günde ve kulübün eli çok rahatladı.

Hem transfer tahtası açık, hem de sezon sonuna kadar futbolculara yapılacak ödemelerde bir sıkıntı görünmüyor sayelerinde...

Bu yapılanlar unutulmayacak...

Başkan Mesut Mestan ve İbrahim Üzülmez de son derece yoğun bir mesai içindeler. 4 ay boyunca da artarak devam edecek mesaileri...

Süper Lig biletini alana kadar kimseye rahat yok!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.