Hava Durumu

Tosuncuk Antalya'da mı?

Yazının Giriş Tarihi: 07.07.2019 06:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.07.2019 06:01

Çiftlikbank kuran ve 'sizi tavuk yumurtası satarak milyoner edeceğim. Düşün arkama. Bana güvenin peşine takılsın' diyerek ahaliyi milyar TL dolandıran meşhur Tosuncuk Interpol tarafından her yerde aranıyor malum.

Hal böyleyken yerli ve milli Tosuncuk ile eşinin yat sefasında çektirdikleri pozlar, memleketi fena karıştırdı.

Kimi sosyal medya kullanıcıları fotoğrafların arkasında görülen yerleri tespit edip 'Tosuncuğun Antalya'da olduğu' sonucuna vardılar. Kimileri de karşı çıktı.

Büyük bir tartışma hasıl oldu. Ben de allak bullak oldum açıkçası. Kafamda deli sorular ve deli yorumlarla doluyum bu tatil günü:

Tosuncuk gibi uyanık biri Interpol tarafından aranırken ve hatta dolandırdığı kişiler onu tenhada kıstırmak için yanıp tutuşurken Antalya yakınlarına kadar gelir mi? Gelmez tabii.. Profesyonelce bir davranış hiç değil. Nerde o özgüven? Nerde o cesaret?

Tosuncuk Antalya'ya gelmez diyoruz ama gıcıklığına gelebilir de... Almıştır bir muz cumhuriyetinden yeni bir kimlik ve pasaport... Geziyordur dünyayı... Arada kendisini çok enseleyen biri olursa 300-500 bin dolar bahşiş verip mavi yolculuğa devam eder. Bir ara uluslararası sulardan Antalya'ya yaklaşıp fotoğraf da çektirebilir. Azıtmış insan yapar mı yapar. Paranın azdırıcı gücü de diyebiliriz. Parayla yapamayacağı şey yoktur bizim Tosuncuk'un..

Hatta memlekette açık hesapta birilerinde nakit 30-40 milyon TL kaldıysa onu almaya da gelir. Ar damarı çatlamış bir Tosuncuk bunu da yapar. Teknesine getirirler paracıklarını. Demir alır ve yeni maceralara yelken açar.

Tosuncuk Antalya'da karaya çıksa ve gözleri nemli ve üzgün bir halde 'Yerli ve milli olduğum için önümü kesmeye çalıştılar ey milletim. Şimdi bana acil para lazım. S400 krizini de çözmek üzereyim. Eli kulağında. Üzerinizde ne varsa verin Allah için! Hemen demir almak zorundayım. Durmak yok mücadeleye devam' dese ahaliden 20-30 bin toplar mıydı acaba ayaküstü. Vallahi de 'Başarılı olamaz' diyemiyorum.

Ekonomik krizin pençesinde bir kulübe isim sponsoru olsa ya Tosuncuk. 'Dimdik ayaktayım' mesajını vermek için. Dolandırdıklarını hasta etmek için... Hiçbir kulüp de hayır demez. 'Tosuncuk Alanyaspor' mesela... Bari dolandırma paralarının bir kısmı memleket ekonomisine geri döner. Sosyal medyada gündeme getirilirse Tosuncuk'un dikkatini çekebilir. Takip ediyordur sosyal medyayı.

Yerden yere vuruyoruz Tosuncuk kardeşimizi ama hakkını da vermek lazım. Milyar dolar paraya kavuştu lakin karısını boşamadı. Aynı hatunla romantik romantik devam ediyor hayatına. Kaç er kişi bunu yapabilir? Sorarım size. Tosuncuk'u öldürelim ama güzel yanını da vurgulayalım. Romantik serseri dolandırıcı desem yalan olmaz. Kalın sağlıcakla...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.