Hava Durumu

Trump'a 'Kung Flu!'

Yazının Giriş Tarihi: 03.10.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 06:00

Dünyamızın canı ciğeri, medarı iftiharımız, insanlığı birbirine bağlayan çimento, biricik bilge başkanımız sarı saçlı yakışıklı cazibeli sempatik Trump da korona oluverdi maalesef!..

Onun için dünya tedirgin... Her milletten insan ağlak... Boğazımız düğümlendi... Tadımız tuzumuz kalmadı son 24 saattir... Dualar Trump için...

 "Bu virüse birçok isim verilebilir. 'Kovid-19' diyorlar, bu nedir, birisi 19'un ne olduğunu söyleyebilir mi? Bu bir isim değil. Bunu Çin virüsü olarak adlandırabiliriz. 'Kung Flu' diyebiliriz, Vuhan virüsü diyebiliriz."

Böyle demişti dünyayı bilgilendirdiği bir konuşmasında nur yüzlü bilge Trump...

Kung Fu misali bir Kung Flu... Yani Çin virüsü... Geldi dağ gibi adamı buldu... Dünyanın 1 numarasını... Ah ve vah...

Lanet olsun sana Vuhan! Lanet olsun sana Çin virüsü! Bugüne kadar milyonlarca dünyalıyı enfekte ettiniz ama işte bu fazla oldu arkadaş! Trump'ımıza dokunmayacaktınız!..

Niyetiniz belli oldu. Takke düştü kel göründü.

Milyonlarca insanı öldüre öldüre ilerleyen virüsün asıl hedefi; dünya barışının teminatı, asil, karakterli, kadirşinas, cömert ve bağışlayıcı güzel insan Donald Trump imiş meğer!

Ve güzeller güzeli eşi hanfendi tabii... Sevdiceğine de bulaştırdılar ki Trump'ın dünya barışı için attığı adımlar sekteye uğrasın. Namussuzluğun bu kadarına da yuh! Sorunun varsa erkek erkeğe hallet. Kadını ne karıştırıyorsun ulen Kung Flu!..

Tabii tüm bulaşma çabaları nafile... Trump ve first lady bulaşında başarılı olamayacaksınız... Baltayı taşa vurdunuz!

Çünkü hepimiz biliyoruz ki Trump yiğit bir kişiliktir. Cesurdur... Namerde boyun eğmez... Çiğ yememiştir ki karnı ağrısın. Pozitif çıkınca dezenfektan içmeyi dahi düşünmüştür. Daha önce hastalara tedavi için önerdiği gibi...

Kana kana içer dezenfektanları Adana şalgamı misali, virüsü hezimete anında uğratır gerekirse... 5 gün içinde yeniden dünyaya hizmet etmeye devam eder. Yine gerekirse eşinin çayına dahi katar dezenfektanı. Onu da kısa sürede iyileştirir... El ele mutlu pozlarını verirler, benim gibi sıkı hayranlarını rahatlatırlar.

Koronavirüs yerine 'Çinlivirüs' diye yazıp çizdiği için de gıcık oldular aslan yürekli Trump'a...

Hatta diyorum ki başkanlıktaki rakibi Biden da işin içinde...

Garibim iyi niyetli Trump, TV ekranlarında Biden ile birebir tartıştıktan sonra virüsü kaptı. Bilmem farkında mısınız? Açın görüntüleri izleyin. Biden nasıl Trump'a baka baka yüksek sesle konuşuyor. Kerkenez herif çaktırmadan boğazındaki damlacıkları havaya saçarak güzel insanın üzerine üzerine gönderiveriyor. Pes pes pes!..

Dünya Sağlık Örgütü'nün de Trump ile kavgası ve Çin ile dirsek teması biliniyor... Allah bilir Trump'ı öldürdükten sonra da aşıyı piyasaya sürmeyi hedefliyorlar... Dünya Sağlık Örgütü - Çin - Biden üçlüsü... Yani, Bermuda Şeytan Üçlüsü tertemiz kalpli başkanı hedef almış durumda ama Trump'ı yedirmeyiz! Öyle kolay kolay alamazsınız garibanın, fakir fukaranın yegâne kahramanını!

Dünyanın kaderini siz tayin edemezsiniz ulen Evangelist düşmanları!

Bu arada zaten başaramadınız! Başkanımız Trump pozitif çıktı ama semptom yok ki!..

Türkiye ölçülerine göre zaten Başkan Trump hasta değil! Korona bünyesinde var ama sayılmaz! Vaka ayrı hasta ayrı çünkü!..

Güleyim bari operasyonunuza...

Ahahaha!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.