Hava Durumu

Uludağ OSB'den 'Sanal Fuar'

Yazının Giriş Tarihi: 04.11.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.11.2020 06:00

Pandemi döneminde sanayicinin yaşadığı kayıpları telafi etmek anacıyla harekete geçen Uludağ Organize Sanayi Bölgesi tekstil sektöründe bir ilke imza atarak 'Sanal Tekstil Fuarı'nı açtı.

10 gün boyunca devam edecek fuar Bursa adına önemli bir adım.

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın fuarı şöyle anlatıyor:

"Bu fuarın birçok avantajı var. Fiziki fuarlara göre maliyet olarak düşük ancak yüksek erişim olanağı da sağlıyor. Kovid-19 pandemisi tüm dünyada hayatı ve iş dünyasını etkiledi. Sanayiciler küresel ölçekte sıkıntı yaşarken, birçok organizasyon, fuar iptal oldu. Sıkıntılı süreç uzadıkça sıkıntılar da büyüyebilirdi. Bu yüzden dijital ortamda pazarlama ve sanal ticaret yöntemlerine yönelmek şarttı."

 Her zaman olduğu gibi Bursa'nın en yenilikçi ve dinamik OSB'si Uludağ OSB pandemideki gelişmelere göre manevra yaptı ve hızlı bir şekilde tekstil sektörünün ilk sanal fuarını gerçekleştirdi.

11 Kasım'a kadar açık olacak ve tamamen bu işin uzmanı profesyonel ekip tarafından hazırlanan fuara 24 saat erişim sağlanabilecek.

Başkan Aydın, verimli olması durumunda gelen talep doğrultusunda Uludağ OSB olarak yeni projelerle, yeni fuarlarla hizmet vermeye devam edeceklerinin altını çiziyor.

Dijital çağa tüm sanayi ayak uydurmak durumunda ve bunun bayraktarlığını yapan Uludağ OSB'yi de özellikle vurgulamak gerekiyor.

Tertemiz Bursaspor

Sadece yeşil beyazlı camia değil tüm Türkiye Bursasporlu gençleri alkışlıyor. Hem de sadece saha içinde verdikleri mücadeleyi ve attıkları golleri değil, 4-2 kazandıkları maçın ardından yaptıkları "Maçı kazandık ama hiç sevinemedik. Depremzedeler hiç aklımızdan çıkmadı. Gol atıp atmadığımızı bile anlayamadık" şeklindeki açıklamaları yüzünden...

Süper Lig biletini alıp alamayacakları bir yana, tertemiz gençlerden oluşan temiz bir Bursaspor geliyor. Farkında mısınız?

Bursaspor güzel bir jenerasyon yakalamak üzere. Bu çocuklara ve ekibe destek olmak, önlerini açmak şart.

Ali Akman ile anlaşıp imkânlar zorlanarak mutlaka sözleşme imzalatılmalı. Keza diğer gençler için de aynı yol izlenmeli. Başkan Kamat eğer 'İmkânım yok' diyorsa, dizginleri eline alarak güzel bir yöneticilik örneği sergileyemecekse yol yakınken kenara çekilmeli! Hizmetleri için teşekkür edilmeli!..

Bu jenerasyon doğru şekilde sevk ve idare edilirse Bursaspor'un geleceği parlak görünüyor.

Lütfen bir çuval inciri berbat etmeyelim!

Bu gencecik fidanlara da zarar vermeyelim...

Ali Akman da sakın üç İstanbul takımından birine giderek kendini ateşe atmamalı!

Önce yetiştiğin kulüp Süper Lig biletini alırken başrolde oyna, tarihe geç, vefa göster!..

Sonra da hedef Avrupa olsun...

Ali Akman'a naçizane tavsiyemdir...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.