Hava Durumu

Yasaklarla mücadelede önemli hamle!

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2020 06:00

AK Parti iktidara geldiğinde 3Y ile kora kor mücadele edeceğini açıklamıştı. Mevzubahis Y'lerden biri de "yasaklardı."

Ve dün itibarıyla gördük ki yasaklarla mücadelede son derece önemli bir hamle yapıldı. İktidar partisi yasaklarla olan savaşında bir mühim muharebe daha kazandı. Bir yasak daha kalktı! Vatandaş derin nefes aldı. Benim de gözlerim yaşardı gayri ihtiyari...

Hatta yazıyı yazarken zaman zaman peçete ile klavyeye düşen gözyaşlarımı silmekteyim. Yoksa elektronik devreler zarar görecek. Ellerim titreyerek yazıyorum.

Güzel haberi dün aldık. Cuma öğlene doğru Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağını kaldırdığını canlı canlı müjdeledi. Millet sevince boğuldu.

Hafta sonu piknik alanları, sahiller halkla dolup taşabilecek şimdi. Yasak kalktı harika oldu. Böylece iktidarımız yola en başta çıkarken verdiği sözlerden birini tutacağını bir kez daha cümle aleme gösterdi.

Kaldırılan yasağın sadece 12 saat önce yine aynı iktidar tarafından konulduğunu hatırlatıp ileri geri konuşup eleştirenler de bozguncunun önde gidenidir!.. Ben sonuca bakarım arkadaş.

Sonuç olarak yasak var mıydı? Vardı. Şimdi kalkmış mıdır? Evet. Kim kaldırmıştır? Cumhurbaşkanı Erdoğan... 

Ee o zaman şükranlarımızı sunmaktan başka cümle var mıdır kurabileceğimiz? Allah başımızdan eksik etmesin! Cumhurbaşkanımız harika bir manevrayla yasağı yerle bir etti!..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yasakladı, Erdoğan hatadan döndürdü hükümeti. Elbette öncesinde haberi de vardır yasaktan lakin insanda akıl mı bıraktılar?

Gece yarısına doğru muhtemelen günlük korona vakalarındaki kerameti 100-200 artışa birileri kafayı fena taktı. Telaşlı hallere girdi.

"Amanın ikinci dalga geliyor. 4 kişi Eminönü'nde maskesiz de görülmüş zaten. 50 bin test de yaptık yorulduk. Virüs etkisi azaldı gibi ama bu mendebur belki de saklanıyordur. Piknikler bizi bitirir. Havuza girerlerse de vay halimize. İyisi mi bu hafta sonunda da millet evde pineklesin" diye feveran ettiler.

Böyle denilince herkesin kafası çelinir haliyle. Akabinde yasak kararı açıklandı. Bıkmış durumdaki millet celallendi ve sinirini sosyal medya marifetiyle duyurdu.

Onca insan seyahat yasağı kalkınca bilet almıştı hafta sonuna... Kafeler çalışanları çağırmışlardı. Hafta sonu için müşteri toplamaya uğraşıyordu.

Bir anda curcunaya döndü bizim memleket. Herkesten bir ses çıktı...

Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan zamanında ortaya çıkarak bıdı bıdıları kökten kesti bitirdi. Hafta sonu için hepimizi özgür bıraktı.

"Kendileri kaldırdılar kendileri koydular!" diye memnuniyetsiz konuşanlar kendilerini eve kapatabilir iki gün boyunca. Kimse onları zorlamıyor sokağa çıkmaları için...

Ortada 2 karar var. İsteyen Süleyman Soylu'ya uyar isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a...

Benim seçimim Erdoğan...

Piknikten anlık mutlu fotoğraflarımı sosyal medyadan takip edebilirsiniz. 

Allah razı olsun...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.