Hava Durumu

Yeşil Beyaz günler

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2019 06:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2019 06:07

Bursaspor'un Osmanlıspor'u 3-1'lik skorla aşmasının ardından yeşil beyazlı camia yeniden Süper Lig'e çıkma yolunda daha da motive oldu. Açıkçası 4'te 3 yapılmasını sezon başında kimse beklemiyordu. Daha doğrusu bekleyemiyordu.

Transfer tahtasının son anda açılması, yenilerin uyumu, gençlerin vereceği katkı hep soru işaretiydi...

Bu ortamda taraftar desteği hiç de beklenilen gibi olmadı sezon başında. Bursa'da oynanan Akhisar müsabakasındaki boş tribünler doğrusu beni çok şaşırtmıştı. Oysa yıllar önce mahkeme kararıyla 1.Lig'e döndüğümüz sezonun başında 2.Lig'de tek bir maç oynamıştı Bursaspor. Rakip Aydınspor'du ve 4-0'lık bir galibiyet alınmıştı. Ve en önemlisi Atatürk Stadyumu hıncahınç doluydu.

Timsah Arena'nın ise yüzde 15'ini dolduramadık evimizdeki Akhisar maçında...

4'te 3 yapan Bursaspor'daysa taraftarda kıpırdanma başladı. Kombine sayısı 9 bine yaklaştı. Geçen sezonun yarısı kadar da olsa kombine alanlara teşekkür etmek boynumuzun borcu. Demek ki sponsorlar marifetiyle bedava kombine dağıtılmayınca anca bu kadar satıyoruz. Buna da şükür!..

Osmanlı maçında son derece etkili ve ne yaptığını bilen bir taraftar topluluğu vardı. Bu sezon ne küfürden ne de saha olaylarından ceza almaya tahammülü var Bursaspor'un. Süper Lig'de tek sezon olmayışın bedeli 80 milyon TL'yi geçiyor. Bir de gelecek cezalarla zararı artırmamak gerekli. Belki de daha bilinçli bir topluluğa oynamak yeşil beyazlı takım açısından avantaj sayılabilir.

Dönelim saha içine...

Bu sezon Shehu, Burak Kapacak, Burak Altıparmak, Emirhan, Rüştü, Çağlar gibi oyuncuların sezonu olacak. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak da çalışkanlığını ve hırsını sahaya yansıtmayı başarıyor. Osmanlıspor maçında 2-1'den sonraki 10 dakikada izlenen aksamanın nedenlerini bulup çözmesi gerekli sadece. Analizi iyi yapacağına ve 8. haftadan itibaren kadroyu ve oyun anlayışını oturtacağından eminiz. Daha iyi bir Bursaspor pek yakında bu şehirde izlenecek.

Onur Market'te Bursastore!

Bursaspor'un ürünlerini sattığı Bursastore mağazaları artık Onur Market şubelerinde. Dün önce Erikli'de sonra da Ataevler'de Bursastore'lar Onur Market içinde satışa başladı. Artık yeşil beyazlı taraftar ürünlere daha da kolay ulaşacak.

Yeşil beyazlı yöneticiler ve Onur Market yöneticilerinin sıcak ve samimi diyaloglarını vurgulamak lazım. Market çalışanlarıyla yeşil beyazlı kulüp arasında da gönül bağı kurulmuş durumda. Onur Market ile Bursaspor markalarının uyuştuğunu gözlemledik.

Dün Erikli'deki açılışa futbolculardan Shehu ve Burak Altıparmak da katıldı ve forma imzaladı. Son derece yoğundu ilgi her iki oyuncuya. Shehu zaten ilgiye alışıktı. Bu sezon Süper Lig'e çıktığımız takdirde adını Bursaspor tarihine yazdıracak.

Burak Altıparmak ise yoğun ilgi karşısında hayli şaşkındı. Muhtemelen ilk kez böylesine bir kalabalıkta forma imzaladı. Nasıl bir camiaya geldiğini daha iyi anlayacaktır ve daha da motive olacaktır artık. O yüzden bu tip organizasyonlara yeni transferleri mutlaka götürmek gerek...

Onur Market misali sponsorların artması da elzem. Marketlerinde parayla sattıkları bölümü Bursaspor'a tahsis ettiler. Kullanım hakkını verdiler. Her türlü övgüyü hak ediyorlar. Diğer Bursa orijinli market zincirleri, herhalde gıptayla izliyor olan biteni.

Sportif başarı da gelince sponsorluk iş birliği daha da keyif verici bir hal alıyor. Bursaspor treni başarıyla hareket etti. Trene binmenin şimdi tam zamanı...

Diğer sponsorluk adaylarına duyurulur!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.