Hava Durumu

Yemek boykotunda olay çıktı

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki personelin sağlıksız ve kalitesiz olduğu gerekçesiyle başlattığı yemek boykotu sürüyor. Önceki gün de Sağlık- Sen Başkanı Gökhan Yünkül'ün hastane yönetimiyle gerçekleştirdiği tartışma gündeme damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yemek boykotunda olay çıktı

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde süren yemek boykotuna önceki gün yaşanan olaylar damga vurdu.  Boykota katılan çalışanlara sandviç dağıtmak isteyen Sağlık- Sen Başkanı Gökhan Yünkül'ün, kendisine izin vermeyen hastanenin İdari ve Mali İşler Müdürü Sevinç Tokalaş'ı tehdit ettiği öne sürüldü.

Olayla ilgili detayları bugünkü köşesine taşıyan yazarımız Lale Akasoy Yünkül'ün, Tokalaş'a, "Bu hastaneyi senin başına yıkacağım. Bu iş burada bitmez..." şeklinde tehditler savurduğunun iddia edildiğini kaydederek "Yemek kalitesini, miktarını olması gereken şekle getirmek, gerekli hijyen koşullarına uyulması için taraf olması gereken sendika, idarecilerle pek bi sıkı fıkı olduğu için, hiçbir tarafsız sendikal faaliyet yapmadığı için, "Şov olsun, torba dolsun" efelenmelerinde. Bağır, çağır diye sendika başkanı seçilse, mahalle kabadayılarını seçerler o makama. İşinin gereğini yapınız önce" değerlendirmesinde bulundu.

Olaylardan yine en çok sağlık çalışanlarının etkilendiğini söyleyen Akasoy,bir an önce yemek kalitesinin arttırılması çağrısında bulundu.

LALE AKASOY'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.