Hava Durumu

Yeni bir darbenin hazırlığı mı yapılıyor?

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Bursa'da yaşananları kısaca hatırlatan Cennet Cankılıç, o dönemde istihbaratların dikkate alınmadığını, son günlerdeki yeni darbe söylentilerine kulak verilip önlemler alınmazsa çok tehlikeli bir döneme gireceğimizi söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yeni bir darbenin hazırlığı mı yapılıyor?

Darbe gecesi AK Parti Bursa İl Binası'na gittiğini ve burada birkaç partili konuştuğunu söyleyen Cankılıç, Emine Yavuz Gözgeç'e istihbarat alıp almadıklarını sorup, "Duyuyorduk ama hiç ihtimal vermiyorduk, son birkaç aydır Ankara'da konuşuluyordu." Yanıtını aldığını belirtti.

TV'lerde program yapan gazetecilerin de sık sık bu konuyu gündeme getirdiklerini hatırlatan Cankılıç, bugünkü yazısında, "Hadi biz Ankara dışındakiler ihtimal vermedik, ciddiye almadık, peki ya Ankara'da işin başında olanlar. Hiç mi küçücük de olsa "acaba mı?" demediler?" ifadelerini kullandı

Son günlerde darbe söylentileri tekrar ayyuka çıktı. Gülen'den geçen ay örgüt elemanlarına "Hazır olun, bayramlıklarınızı giyin" mesajı gittiği öğrenilmiş, dün de internethaber.com'da Süleyman Özışık ile Hürriyet gazetesinde Abdülkadir Selvi konuyla ilgili görüş belirtti.

"Yeni bir darbe girişiminden bahsediliyor" diye...

Üstelik tarih de verdiler...

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.