Hava Durumu

YeniDönem'e ödül yağdı

YeniDönem 2016 yılını biri ulusal olmak üzere 7 ödülle kapatarak büyük bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
YeniDönem'e ödül yağdı

Gazetelerin ve gazetecilerin ödülü okurla buluşmaktır. Raftan çekilmiş her gazete bir ödüldür emeği geçenlere... Kurum, kuruluş ve cemiyetlerin verdiği ödüller ise farkın ve kalitenin sembolüdür. YeniDönem; kamu yararını önceleyen yayım politikası, yarattığı fark ve ortaya koyduğu kaliteyle her yıl olduğu gibi bu sene de adeta ödüle boğuldu. Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak organize edilen BGC 2016 Başarı Ödülleri Yarışması Ödül Töreni'ne YeniDönem damga vurdu. Törenden 6 ödülle ayrılan YeniDönem, bu alanda zirvede yer aldı.

Genel haber dalında gazetemiz muhabirlerinden Özge Comba Alkış başarı, köşe yazısı dalında yazarlarımızdan Huriye Gül Kolaylı başarı, Lale Akasoy mansiyon, spor köşe yazısı dalında yazarlarımızdan Mustafa Özkeskin başarı,

Engin Aksöz mansiyon, spor mizanpaj dalında görsel yönetmenimiz Ali Şahin mansiyon ödülüne layık görülerek göğsümüzü kabarttı. Öte yandan görsel yönetmenimiz Ali Şahin Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden de ödül alarak ulusal çapta bir başarıya imza attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.