Hava Durumu

Yer Adana...Otomobil bankaya daldı

Adana'da bir otoparkçı otomatik vites arabayı park ederken yanlışlıkla fren yerine gaza basınca, olay yerindeki banka şubesine girdi. Olayda iki kişi yaralanırken arabanın sahibi vatandaş "Ben avukata gittim otomobilim bankaya havale yapmaya gitmiş" diyerek güldü.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yer Adana...Otomobil bankaya daldı

Adana Seyhan'da Murat Tanoğlu otomobili ile avukatının bulunduğu iş merkezinin önüne geldi. Tanoğlu, otomobili otoparkçı Özkan Çullu'ya bırakıp avukatının yanına gitti. Park etmek üzere otomobili alan Çullu, bu sırada bir otomobil daha gelince geri geri gitmek istedi. Ancak Çullu, geri giderken fren yerine birden gaza basınca otomobil bankanın içine girdi. Olayda, banka önünde duran özel güvenlik elamanı ve sürücü Çullu yaralanırken banka şubesinde maddi hasar meydana geldi. Banka çalışanları ise işe başlarken yaşadıkları bu olaydan dolayı büyük şaşkınlık yaşadı.

Korkan bazı banka çalışanları kendilerini dışarı attı. Yaralanan Çullu ve özel güvenlik görevlisi hastanelere kaldırıldı.

Olayın ardından polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Otomobil ise bankanın içinde kaldı. Bankanın duvarında çatlaklar oluşurken, masa, sandalye, klima ve giriş kapısı kırıldı. Görevliler zarar tespit çalışması başlattı.

"BEN AVUKATA GİTTİM OTOMOBİL BANKAYA HAVALE YAPMAYA GİRMİŞ"

Bu arada otomobilin bankaya girdiği haberini alan Murat Tanoğlu'na ise hemen olay yerine geldi. Otomobilini banka içinde görünce şaşıran Tanoğlu, "Ben avukatımın yanına geldim otomobili de park etmesi için otoparkçıya verdim. Ancak bir süre sonra otoprakçının otomobilim ile bankaya girdiği haberi geldi. Hemen olay yerine geldim olay gerçekmiş. Ben avukata gittim otomobilim bankaya havale yapmaya gitmiş. Burası Adana böyle olaylar oluyor, cana geleceğini mala gelsin" diyerek güldü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.