Hava Durumu

Yıldırım Muşlular Derneği yeni adresini iftar programıyla açtı

Yıldırım Muşlular Derneği yeni adresini 750 kişinin katıldığı iftar programıyla açtı.Açılışta konuşan Yıldırım Muşlular Derneği Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Sönmez, "Biz Bursa'ya bir katma değer oluşturmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım Muşlular Derneği yeni adresini iftar programıyla açtı

-Fatih DİL-

Yıldırım Muşlular Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yıldırım Vişne Caddesi girişinde yeni adresine taşındı. Önceki akşam iftar programıyla yapılan açılışa Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan, Yıldırım Beleye Başkanvekili Ali Rıza Üzmen, çok sayıda iş adamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Bursa'da yaşayan Muşlular katıldı.

YILDIRIM BURSA'NIN KALBİ

Açılışta konuşan Yıldırım Muşlular Derneği Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Sönmez, 2015 yılında kurulan ve kısa zamanda Bursa'da farklı projelere imza atan bir dernek olduklarını söyleyerek, çıtayı her zaman bir tık daha üste koyarak ilerlemek istediklerini belirtti. Sadece Bursa'da yaşayan Muşluların temsilcisi olmadıklarını belirten Sönmez, "Biz Bursa'ya bir katma değer oluşturmak istiyoruz. Çalışmalarımızı da buna göre yapıyoruz. Yıldırım Bursa'nın en büyük ilçesi ve adeta Bursa'nın kalbi. Bursa'nın sorunlarını çözmeye Yıldırım'dan başlayacağız. Bu düşüncelerle YeniDönem'de, yeni adresimizde birlik ve beraberliği sağlamak adına bütün sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, iş adamlarımız, büyük şehir ve ilçe belediyemiz, Emniyet Müdürlüğü'müz ve Sayın Kaymakamımız ile sürekli koordine halinde olacağız" diye konuştu.

ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER

Her gün çözüm odaklı projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Ercan Sönmez,"Yıldırım ve Bursa Büyükşehir Kent Konseyi ile çalışmalarımız sürüyoruz. İnşallah bayramdan sonra da Allah nasip ederse durumu olmayan hemşirelerimizin çocuklarına toplu sünnet düğünü ile 100'e yakın çocuğumuzu sünnet ettirmek istiyoruz" dedi.

'VATAN NÖBETÇİLERİYİZ'

 15 Temmuz'da sokaklarda gece gündüz nöbet tuttuklarını anlatan Sönmez, "Hain darbe girişimine karşı milletimiz birlik içerisinde gece gündüz nöbet tutarak vatanımızın sahipsiz bırakmamıştır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okunarak açılışı yapılan Bursa Yıldırım Muşlular Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nde iftar açıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.