Hava Durumu

Yorgun değilim çünkü haklıyım

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşünde bugün yedinci gün. Dün Kılıçdaroğlu Türk siyasetinde yine önemli bir ilk gerçekleştirerek Çamlıdere'de açık havada grup toplantısı yaptı. Yazarımız Yusuf Kayışoğlu izlenimlerini bugünkü köşesinde okuyucularına aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yorgun değilim çünkü haklıyım

Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı adalet yürüyüşünde bugün 7.gün.Kuş uçmaz kervan geçmez bölgelerden günlerdir binlerce insanla yol alıyor. Ama yüzünde en ufak bir yorgunluk belirtisi yok. Bunu merak edip "Antrenmanlı mısınız" diye soranlara "Yok, haklıyım" diye yanıt veriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu dün Türk siyasetinde yine bir ilki gerçekleştirerek Bolu'nun Gerede ilçesine 37 kilometre mesafede bulunan Çamlıdere'de grup toplantısı yaptı.Bolu dağlarının bin 500 metre rakımında Kılıçdaroğlu, her şeye meydan okuyan konuşmasına başladığında, alanda oluşan heyecan bu yürüyüşün İstanbul'a doğru daha da büyüyeceğine işaret ediyordu.

Zira otobüslerle akın akın gelenler, bu tarihi grup toplantısının parçası olmak için adeta birbirleriyle yarışıyorlardı.

CHP Lideri aslında merak edilen bütün sorulara yanıt verdi.

YUSUF KAYIŞOĞLU'NUN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.