Hava Durumu

Yüksek sıcaklıklar devam ediyor!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bölümü güneşli ve sıcak bir gün geçirecek. Doğu Karadeniz'de Ordu, Artvin ve Ardahan çevrelerinde sağanak yağış beklenirken, Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli lodos etkili olacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2020 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2020 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yüksek sıcaklıklar devam ediyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu; Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40-60 km/saat),bu akşam saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun güneybatısında kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40-60 km/saat),bu akşam saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun güneybatısında kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.