Hava Durumu

Zeynep Bastık, Tolga Akış çifti boşanıyor

Şarkıcı Zeynep Bastık ve eşi Tolga Akış boşanma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2022 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2022 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zeynep Bastık, Tolga Akış çifti boşanıyor

Zeynep Bastık, menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış’la 3 yıllık beraberliğin ardından 7 Temmuz 2021’de Çeşme’de evlenmişti. Çift boşanma kararı alarak yakınlarını şaşırttı.

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre, Zeynep Bastık, evliliği bitirmek konusunda eşiyle anlaşmaya vardıktan sonra birlikte yaşadıkları Levent’teki evden ayrıldı ve kendine Ulus’ta yeni bir daire kiraladı. Evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenildi.

“ARAMIZDA KÜSLÜK YOK”

Boşanma iddiasını doğrulayan Tolga Akış, evlilik birliğini yürütemediklerini ancak aralarında bir sorun olmadığını söyledi:

“Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var.”

“EVLİLİK İŞİNİ KIVIRAMADIK”

Tolga Akış, boşanmaya ihanetin mi yol açtığı sorusunu şöyle yanıtladı: “Biz evlilik işini kıvıramadık. Hiç aramız bozulmasın, tartışmayalım dedik. Mutlaka ihanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır. Ama benden de Zeynep’ten de öyle bir şey çıkmaz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.